samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6302 عنوان ی زمانی خیلی دوس داشتم 63 بازدید | 6 پست بچم زیاد صحبت کنه و با خودممیگفتم هرچیبپرسه جوابشو میدم ولی الان فقط برای اینکهساکت بشه لحظه شماری میکنم و سرسرس جوابشومیدم🫠 لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست امروز | 09:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2817 پسر منم همینه بعضی وقتا آنقدر حالم بد میشه دلم میخواد بشینم گریه کنم خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6302 دیگ حوصله ای نمونده خدا نگهدارشون باشه انشاءاللهولی واقعا بحث حوصله نیس مغز ادمدربرابر این همه صدا کم میاره هرکیم میخواد باشه باشه لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6302 پسر منم همینه بعضی وقتا آنقدر حالم بد میشه دلم میخواد بشینم گریه کنم خدا حفطش کنه درکت میکنم خیلی سخته کاش یکی بود درروز ۲ساعت بچه ها باهاش وقت میگذروندن مام مغزمون یکم استراحت میکرد لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2817 خدا حفطش کنه درکت میکنم خیلی سخته کاش یکی بود درروز ۲ساعت بچه ها باهاش وقت میگذروندن مام مغزمون یکم ... مممنونم همچنین از شمارو خداروشکر باز نصف روز مدرسه میره بعدم خستس میخوابه درکل خیلی سخته خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6302 مممنونم همچنین از شمارو خداروشکر باز نصف روز مدرسه میره بعدم خستس میخوابه درکل خیلی سخته چ خوب ک مدرسه میره لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست