2777
2789
عنوان

شک دارم مبل نجس شده یا نه

131 بازدید | 7 پست

سلام خانما دخترم سال قبل که پوشکش میکردم از روی مبل یک نفره اومد روی ۳ نفره بعد اینکه اومد شورت با شورتک و پوشک پاش بود نگو پوشکش نشتی داده اندازه یدونه گردو شلوارش نم داشت بعد من اصلا یادم نیست دست زدم ببینم خیس شده یا نه ولی احساس میکنم به پارچش دست زدم ولی به چوبش نه الان میخوام ببینم مبل نجس شده یا نه وسواس دارم خودمم این موضوع اعصابمو خورد کرده همش میگم نجسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال گذشته و هنوز درگیرش هستی؟ زنگ بزن از مرجعت بپرس.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از لحاظ شرعی اگه ندونی چیزی نجسه یانه نجس نیس بازم برای اطمینان بیشتر از شماره پیامک بپرس اسم مرجعتم بفرس 30002020

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

سه سال پیش یه عالمه پول به مبل دادم همه میکفتن عقل نداری اینهمه پول به مبل میدی ولی رو ۲ تاش ۲ بار جیش کرد بردم گذاشتم بالا پشت بوم شستم ولی این هم ۳ نفرس همم شک دارم