سلام خانما دخترم سال قبل که پوشکش میکردم از روی مبل یک نفره اومد روی ۳ نفره بعد اینکه اومد شورت با شورتک و پوشک پاش بود نگو پوشکش نشتی داده اندازه یدونه گردو شلوارش نم داشت بعد من اصلا یادم نیست دست زدم ببینم خیس شده یا نه ولی احساس میکنم به پارچش دست زدم ولی به چوبش نه الان میخوام ببینم مبل نجس شده یا نه وسواس دارم خودمم این موضوع اعصابمو خورد کرده همش میگم نجسه
یکسال گذشته و هنوز درگیرش هستی؟ زنگ بزن از مرجعت بپرس.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
سه سال پیش یه عالمه پول به مبل دادم همه میکفتن عقل نداری اینهمه پول به مبل میدی ولی رو ۲ تاش ۲ بار جیش کرد بردم گذاشتم بالا پشت بوم شستم ولی این هم ۳ نفرس همم شک دارم