سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه نامزدم امروز ظهر اومد خونمون دوساعتی اینجا بود ما عقد هستیم و مادرم خیلی اخلاق بدی داره و نمیذاره باهم راحت باشیم خونه هامون نزدیک هست شوهرم الان پیام داده که یکربع دیگه بیا در خونتون رو باز کن که من بیام امشب خونتون بمونم میترسم پدر و مادرم خوابن و اتاقم کنار اتاق پدر و مادرم هست میترسم شوهرم رو بیارم تو بفهمن و ابروم بره و اگر مادرم بفهمه منو میکشه خیلی سخت گیره به نظرتون چیکار کنم بهش بگم نیا و فردا بیا و یا الان برم در رو باز کنم که بیاد امشب رو خونمون باشه نمیدونم چیکار کنم که کسی نفهمه خیلی میترسم مادرم بیدار شه و بفهمه چیکار کنم بچه ها شوهرم گیر داده که امشب باید بیام پیشت چی بگم بهش 😭😭😭😭😭
اینجوری که نمیشه بفهمن میکشنت.اگه دوستت داشته باشه خودش تحمل میکنه تا موقعیت مناسبتر.جوابشو نده بگیر بخواب بگو نمیتونم واقعا شرمنده تمام استرس میخوای بخودت بدی ارزش ندارع
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ینی عقد دایم هستین زن و شوهر هستین ؟چون اولش گفتی نامزد بعدش گفتی عقد نفهمیدم چه عقدی؟اگه عقد دایم هستید در رو باز کن کاملا مخالف سختگیری مادرتم ولی نامزد هستید حتما به حرف مادرت گوش بده چون اون قطعا خیر تورو میخواد تو این زمینه