2777
2789
عنوان

پدر و مادر بد

206 بازدید | 22 پست

اگ تو این این موقعیت بودین چیکار کردین ک راحت شدین ؟؟

منظورم حساسیت های دوران بلوغ و نوجوونی نیس ب معنای واقعی پدر و مادری که از هر ثانیه و لحظه زندگی شون استفاده میکنن خوردت کنن لهت کنن تحقیرت کنن اگه کسی ایرادی ازت نگیره خانوادت اولین نفر این کارو انجام میدن ! جملات احساسی و ادعاهای قشنگ که بهشت زیر پای مادران است برات غیر قابل درکه روز مادر برات بزرگترین کابوسه چون درسته مادر داری اما مادری نکرده برات که بخای تبریک بگی و جشن بگیری !!

عزیزم خودت اونقدررر برای خودت ارزش قائل باش که حرف های اونها مثل سنگ کوچکی آرامش دریای وجودتو ب هم نریزه

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

والا چی بگم... من پدری را دیدم که قصد تجاوز به عروس خودش رو داشت و پسرش خوبی های پدر رو نادیده گرفت و همینو کینه کرد و یه روزی زد دست و پای پدرش رو شکست و از شهر آوارش کرد. خیلیا گفتن کار بدی کردی، خیلیا بهش حق دادن، اما من هنوز نمیدونم کار بدی کرد یا کار خوبی.... آدم اصلا نمیتونه در مورد پدر و مادرا قضاوت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت اونقدررر برای خودت ارزش قائل باش که حرف های اونها مثل سنگ کوچکی آرامش دریای وجودتو ب هم ن ...

قطعا تا ی جایی اینکار شدنیه یهو ب خودت میای میبینی انرژیت روزانه سر مسخره ترین چیزا هدر میره ! جرئت و اعتماد ب نفس هرچیزیو از دست میدی انقد که تحقیر شدی! از شدت انتظارات بالا انقد درگیر استرس و کمالگرایی شدی ک هیچ وقت سمت هیچ چیز نمیری تو روابطت ب مشکل میخوری و هزار جور مشکلات روانی دیگ !! فهمیدم تنها راه فقط دور شدنه 😔 مشکل از تو نیس مشکل از محیط اشتباهیع که توشی

والا چی بگم... من پدری را دیدم که قصد تجاوز به عروس خودش رو داشت و پسرش خوبی های پدر رو نادیده گرفت ...

قطعا جفت شون پسره میتونست اسم پدر رو از زندگیش برای همیشه خط بزنه نه محاکمه فیزیکی

قطعا تا ی جایی اینکار شدنیه یهو ب خودت میای میبینی انرژیت روزانه سر مسخره ترین چیزا هدر میره ! جرئت ...

ننمیتونی کارکتی تو خوابگاه زندگی کنی؟

اون وقت میشم دختر خراب خانواده! فقط ی راه دارم اونم مهاجرته ممنون میشم دعا کنید بتونم برم !!

انشالله هرچی خیره عزیزم. ب آرزوت برسی

قطعا تا ی جایی اینکار شدنیه یهو ب خودت میای میبینی انرژیت روزانه سر مسخره ترین چیزا هدر میره ! جرئت ...

منم مثله توخانواده داغون دارم بروتایپیک داستان زندگیموبخون

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

والا چی بگم... من پدری را دیدم که قصد تجاوز به عروس خودش رو داشت و پسرش خوبی های پدر رو نادیده گرفت ...

این دیگه قضاوت کردن نمیخواد پسره حق داشته پدره عوضی به تمام معنا بوده!😑

روز مادرت فقط گریه کردم ولی زنگ نزدم بهش چون بود ولی مادری نکرد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
این دیگه قضاوت کردن نمیخواد پسره حق داشته پدره عوضی به تمام معنا بوده!😑

همینو بگو

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

چرا نمیتونه؟؟؟؟ فقط چون بچه هاشون و به دنیا آوردن؟؟؟؟؟ پدرو مادر به واسطه ی خوبیها و فداکاریها و عشق و محبتی که به بچه میدن، پدرو مادرن. نه بخاطر تولید مثل...بلانسبت حیوانات هم زادو ولد میکنن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟