2777
2789
عنوان

پدر و مادر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
چرا نمیتونه؟؟؟؟ فقط چون بچه هاشون و به دنیا آوردن؟؟؟؟؟ پدرو مادر به واسطه ی خوبیها و فداکاریها و عشق ...

چقد حرصم. گرفت از حرفاش

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ۲۵ همین مجردی بلای جونم شده شب و روز تعنه میشنومم

دختر من 10سال ازدواج کردم شوهرمم بد نیست ولی ببین زخمی که اینا بهم زدن تا آخر عمرم خوب نمیشه اینقد گریه میکنم اینفد گریه میکنم از دست کاراشون بهشونم گفتم. نمیبخشمتون 100سال دیگه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
روز مادرت فقط گریه کردم ولی زنگ نزدم بهش چون بود ولی مادری نکرد

حالا این ب کنار وقتی یکی دیگ میاد میپرسه چی کادو گرفتی اون موقع چه حالی میشه ادم ! حتی نمیدونه چی بگه ! حتی چیزی ام بگه کلی قضاوت میشه ! غیرقابل توصیفه کلا

چندسالته نمیتونی بری شهر دیگه دانشگاه؟

ن دانشگامو تموم کردم نیاز دارم فرسنگ ها دور بشم خیلی مردد بودم از خونه فرار کنم باز گفتم من این همه زحمت کشیدم سربلند زندگی کردم ظلم ب خودمه ایندمو اینجوری رقم بزنم همچنان هم از دست تحقیر و تعنه و نفرین هاشون در امان نیستم

دختر من 10سال ازدواج کردم شوهرمم بد نیست ولی ببین زخمی که اینا بهم زدن تا آخر عمرم خوب نمیشه اینقد گ ...

دقیقا همیشه مخالف کسایی که زود ازدواج میکردن بودم با خودم میگفتم عقل ندارن بعدا هزار جور عقده پیدا میکنن الان به این نتیجه رسیدم اگه کسیو پیدا کردی که ک همه جوره قبولت داشت احمقی اگ ازدواج نکنی هیچ چیز بدتر از خانواده بد نیس !!

چرا نمیتونه؟؟؟؟ فقط چون بچه هاشون و به دنیا آوردن؟؟؟؟؟ پدرو مادر به واسطه ی خوبیها و فداکاریها و عشق ...

یعنی بنظرت اون پسره کار درستی کرده در حق پدرش؟ من روزها بهش فکر کردم و نتیجه ای نگرفتم