2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کاری نمیکنی؟؟؟ چکار کردی که دیگه نتونه تکرار کنه؟؟

نه ،آدمی نیست ک بخاد تکرار نکنه عزیزم ،ببین یوقتایی انقدر خوبه ک حد نداره یوقتایی هم هار میشه غیر قابل تحمل خیلی بی احترامی به خانوادم کرد

نه ،آدمی نیست ک بخاد تکرار نکنه عزیزم ،ببین یوقتایی انقدر خوبه ک حد نداره یوقتایی هم هار میشه غیر قا ...

شوهر منم اینجوریه

منم نمیدونم رفتار درست چیه

ولی کم آوردم

من حرفاش زخم زبونش ادیتم میکنه بیشتر از هر چیزی

شوهر منم اینجوریه منم نمیدونم رفتار درست چیه ولی کم آوردم من حرفاش زخم زبونش ادیتم میکنه بیشتر از هر ...

مثل شوهر منه همیشه تیکه میندازه و بی احترامی میکنه و من سکوت میکنم چون جواب بدم کتک میزنه

مثل شوهر منه همیشه تیکه میندازه و بی احترامی میکنه و من سکوت میکنم چون جواب بدم کتک میزنه

زورت نمیرسه بهش؟؟؟ شوهر من هیکلیه گاهی گلاویز میشم باهاش

اگه ریزه میزه بود قابلیت اینو داشتم با چاقو تو قلبش فرو کنم

ولی میدونم چاقو از دستممیکشه

زورت نمیرسه بهش؟؟؟ شوهر من هیکلیه گاهی گلاویز میشم باهاش اگه ریزه میزه بود قابلیت اینو داشتم با چاقو ...

نه نمیرسه،ولی خیلی وقتا دیگ حرفهاش ازتحملم خارج میشه جوابشو میدم حتی اگ بزنه،شماهم فکر باچاقوزدن ازسرت بنداز عزیزم

نه نمیرسه،ولی خیلی وقتا دیگ حرفهاش ازتحملم خارج میشه جوابشو میدم حتی اگ بزنه،شماهم فکر باچاقوزدن ازس ...

در حد فانتزی ذهنمه😵💫😵💫

آره یه وقتایی دیگه نمیتونی تحمل کنی .خیلی سخته بددهنی

تو که ازدواج دومت بود بیشتر دقت میکردی

اوایل ازدواج خوب بود واقعا ببین باداداشم شراکتی مغازه زدن وضرر کردن ۴سال پیش حالا ازاونموقع همش میگه داداشت پول منو خورده همش چماق شده رو سره من 😐

اوایل ازدواج خوب بود واقعا ببین باداداشم شراکتی مغازه زدن وضرر کردن ۴سال پیش حالا ازاونموقع همش میگه ...

همه مشکلات ما سراین موضوعع میگ من هرچی از دهنم درمیاد بگم در رابطه باخانوادت تو سکوت کن اونم چی به ناحق

اوایل ازدواج خوب بود واقعا ببین باداداشم شراکتی مغازه زدن وضرر کردن ۴سال پیش حالا ازاونموقع همش میگه ...

ای داد از این شراکتی ها

بخدا آدم حتی اگه بدونی میلیارد میلیارد سود میکنی نباید با فامیل خودت شریک شی

وای منم یه شراکت داریم با داداشم شوهرم هر بار یه چیزی میگه دیوونه م کردع