2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 63 پست
زبون خوش رو شوهر من جواب نمیده فقط وقتی عصبانیه میاد سر من خالی میکنه و میره

گوش دادنش ک ضرر نداره عزیزم رایگان ازگوگل دان کن بگوش خوشت نیومد عمل نکن

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

من که دیگه واقعا با یه بچه ۶ ساله دارم به طلاق فکر میکنم..

۸ ساله ازدواج کردم...اصلا شوهرم انگار روانیه....یه شب همه چی رو میندازه پای من ودعوت میکنه ودیگه برو از زندگیم...دوباره فرداش حالش خوب میشه میاد منت کشی

دیوونه شدم اصلا...فقط دوست دارم طلاق بگیرم وبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حالم مث شماس.

بعد ۱۲ سال زندگی بیست روز پیش باهام بد حرف زد.

دخترم رفت پنکه رو دست زد. بهم گفت جمعش کن دیگه پنکه رو گفتم خب کجا بزلرمش با داد گفت بزار تو ک..ون من. هرجی میگم میگی کجا بزارم. من صدام درنیومد. حالا ازونروز نه رابطه داریم نه حرف عاشقانه مث دوتا همخونه شدیم. بجایی بیاد عذر بخاد بی محلی میکنه.منم محلش نمیزارم.

همیشه احترام همو داریم. واسه همین این رفتارش خیلی برام سنگینه

منم حالم مث شماس.بعد ۱۲ سال زندگی بیست روز پیش باهام بد حرف زد.دخترم رفت پنکه رو دست زد. بهم گفت جمع ...

خوبه با این چیزا بهم میریزین

این که چیزی نیس

پیش قدم شو اشتی کن بعد اشتی کردین شروع کن غر ها تو بزن بعد بهش حالی کن که چقد مقصر بوده بعد باز قهر کن

خودش پیش قدم میشه برا اشتی 😂

خوبه با این چیزا بهم میریزین این که چیزی نیس پیش قدم شو اشتی کن بعد اشتی کردین شروع کن غر ها تو بزن ...

اصن انقد ازش بدم میاد ک نگو.

یبار رفتم سمتش برای رابطه.خودم ک سردم گفتم اون اذیت نشه. یجوری پسم زد.

تو دلم گفتم برو بدرک بمیر.

چجوری تحملش میکنی؟؟ پشیمون نیستی از ازدواجت؟؟

چاره ای ندارم عزیزم ازدواج دوممه ازش یه دختر دارم مجبورم تحملش کنم باورت میشه داشت خفم میکرد من از اعصابم صورتمو چنگ انداختم

خوبه با این چیزا بهم میریزین این که چیزی نیس پیش قدم شو اشتی کن بعد اشتی کردین شروع کن غر ها تو بزن ...

اصن انقد ازش بدم میاد ک نگو.

یبار رفتم سمتش برای رابطه.خودم ک سردم گفتم اون اذیت نشه. یجوری پسم زد.

تو دلم گفتم برو بدرک بمیر.