2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست
ای داد از این شراکتی ها بخدا آدم حتی اگه بدونی میلیارد میلیارد سود میکنی نباید با فامیل خودت شریک ش ...

خدا واسه شما رو هم بخیر کنه ،والا شوهرم بیشتر اصرار کرد ک شراکت داشته باشند حالا آخرش ضرر کردن تواین ۴سال منو دیوونه کرده باحرفاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا واسه شما رو هم بخیر کنه ،والا شوهرم بیشتر اصرار کرد ک شراکت داشته باشند حالا آخرش ضرر کردن تواین ...

میفهمم

ولی کاش ازاول اجازه نمیدادی

مردا ظرفیت ندارن

فهم ندارن کع تو کجای این ماجرا مقصر بودی که بخوای حرف بشنوی ازش

به حرفم اهمیت نداداونموقع ،حالا موقع دعوابهش گفتم به من چه مگه من گفتم میگه جادو جنبلم کردین گفتم وا ...

چه زبون نفهمه

ببخشید ها

شوهر منم همینقد زبون نفهمه دیگه حوصله ندارم توصیح بدم براش

به حرفم اهمیت نداداونموقع ،حالا موقع دعوابهش گفتم به من چه مگه من گفتم میگه جادو جنبلم کردین گفتم وا ...

حالا هم از چندروزه پیش دهنش کجه ازم همش هم تیکه میندازه به مادرشم گفتم پسرتو واگذار میکنم به خدا

چه زبون نفهمه ببخشید ها شوهر منم همینقد زبون نفهمه دیگه حوصله ندارم توصیح بدم براش

دقیقا همینه نمیفهمه چون نمیخاد ک بفهمه میکم بابا بخاتر بچت مراعات کن بفکر روح وروان بچه باش مسگه تو طرفداریه داداشتو میکنی همینقدر نا حالی

بهش میگم برو درخونه بابام آخه داداشم مجرده ،میگم برو جلودرشون رودررو دعواهاتونو بکنید زدوخوردتونو بکنید تموم شه بره دیگ هرروز سرمن این بچه خالی نکن حرصتو ،میگه من برم جلو درشون باید سکوت کنم حرفی ندارم بزنم فحشم بدم بهشون به تو میرسه هوووووووف

رو در رو چجوری باهم؟؟ داداشت خبر دازه؟؟

به بابام گفتم بابام میگه زنگ بزنه به خودم بگه آقا انقدر پول منو پسرت خورده منم دوبرابرشو بدم بهش ک سرتو وبچه غر نزنه ولی اینکارم نمیکنه نفهمممممممم

به بابام گفتم بابام میگه زنگ بزنه به خودم بگه آقا انقدر پول منو پسرت خورده منم دوبرابرشو بدم بهش ک ...

یه روز برین بهش

برو خونه بابات تکلیفت مشخص کنن

نمیشه که ۴ سال اینجوری گذروندی؟؟

چیزینمیگه؟؟ حالا واقعا تقصیر داداشت بوده؟؟ داشتم فیلم انام میدیدم چقد همه خودشونو جر میدن آرزو ادیت ...

نه فقط میگه روم سفیده پیش خدا بیا رو دررو حرف بزنه جوابشو بدم،داداشم خیلی تواون مغازه کوفتی سختی کشید حقش نیست تهمتبخوره