2777
2789
عنوان

فکر نکنید هر کی باباش پولداره خوشبخته بیاید از خودم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 58 پست
عالی گفتی عزیزم مثلا مادرمن ۲۵ سال ازدواج کرده حتی یبار بیرون غذا نخوردند حتی یبار!! از بس بی پول با ...

این وضعیت شما رو دوست صمیمی ام برام گفته که اونم مثل شما بود

مام بیرون غذا نخوردیم تودورانمجردی ولی خوب مریض می شدیم لااقل دکتر بابام میبرد تنها تفاوت من این بود غذا هم همه چی بود

ولی پول تاکسی بابام نمی داد حتی وقتی دانشجو بودم فقط با اتوبوس خط واحد باید میرفتم آنقدر تاکسی سوار نشده بودم که تو سن ۲۰سالگی فکر میکردم هر کی تاکسی سوار میشه خیلی پولداره

چقدر بد بخت بودم شما حساب کن دیگه

عزیزم الان با من دعوا داری؟حس می کنم واقعا متوجه نیستی چی می گم..در هر صورت ارمان های من و شما متفاو ...

بابای من هیچوقت از من حمایت نکرد اصلا زنده و مردهی من براش مهم نیست مامانم تا حالا چندین بار تو چشام نگا کرده و گفته تو چون دختری حق نداری از ما چیزی بخای و.... دعواااا ندارممم فقط میگم تمام چیزای که تو تجربه میکنی ماهم تجربه کردیم ولی سخترش پس لطفا هیچوقت خودتو مقایسه نکن

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من هیچوقت از من حمایت نکرد اصلا زنده و مردهی من براش مهم نیست مامانم تا حالا چندین بار تو چشام ...

چشم عزیزم

ببخش اگه ناراحت شدی.. من فقط خواستم دخترا بفهمن که زندگی همه پولدارا گل و بلبل نیست.. فقط همین..

قطعا که بی پولی خودش بخش اعظمی از دردسره...

برات از خدا بهترین ها رو می خوام.. تو هم منو دعا کن

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عالی گفتی عزیزم مثلا مادرمن ۲۵ سال ازدواج کرده حتی یبار بیرون غذا نخوردند حتی یبار!! از بس بی پول با ...

دقیقا هیچوقت ماهم بیرون غذا نخوردیم برای پول دکترم باید هزارتا جنگ و دعوا راه مینداختیم شاید باورت نشه یبار رفتم دکتر بابام بهم کارت خالی داده بود😅

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

دقیقا هیچوقت ماهم بیرون غذا نخوردیم برای پول دکترم باید هزارتا جنگ و دعوا راه مینداختیم شاید باورت ن ...

لبخند تلخ🥲 باورم میشه عزیزم چون یبار خواهرم اسهال داشت مادرم براش شربت خرید ۱۴ تومن بابام انقدر باهاش دعوا کرد که اخر من بردم ۱۴ تومن پول شربت رو بهش دادم آروم شد من تازه عروسی کرده بودم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

چشم عزیزمببخش اگه ناراحت شدی.. من فقط خواستم دخترا بفهمن که زندگی همه پولدارا گل و بلبل نیست.. فقط ه ...

دلم خیلییی پر بود واقعا این انصاف نیست که یکی خیلی چیزارو داشته باشه و بخاد خودشو با بعضیای دیگ مقایسه کنه زندگی سختی داشتم اصلا نمیتونم همچین چیزایو قبول کنم توام زندگی سختی داشتی ب هرحال هرکسی زندگیش متفاوته و بهتره ک مقایسه نکنیم توام ببخش اگه چیزی گفتم ناراحت شدی

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

لبخند تلخ🥲 باورم میشه عزیزم چون یبار خواهرم اسهال داشت مادرم براش شربت خرید ۱۴ تومن بابام انقدر باه ...

امیدوارم از این ب بعد زندگی خوبی داشته باشیم❤️

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

ببخشید بنظرم بابات عوضی بوده

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بابای خودم یک تومن میریخت برام

بچه ی طلاقم

یه عید ک زنگ نزدم تبریک بگم رو بهانه کرد که دگ نریزه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

دلم خیلییی پر بود واقعا این انصاف نیست که یکی خیلی چیزارو داشته باشه و بخاد خودشو با بعضیای دیگ مقای ...

قربون دل بزرگ و مهربونت برم.. جدا غمم گرفت... من هیچ وقت زندگی بقیه رو با خودم قیاس نمی کنم عزیزم.. معلومه که بد تر و بهتر از من همیشه هست.. صرفا خواستم همه دخترا خیال نکنن ما خیلی خوش و خرم هستیم که اگه خونواده خوبی برخلاف من دارن همیشه غبطه نخورن وگرنه در اینکه خیلی از دخترا بیشتر از من توی زندگی سختی کشیدن و صد البته جنم و درکشون بیش از منه (مثل خود ماهت) شکی نیست فدات شم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

قطعا ایامی رو به درستی انتخاب نکردی من الآن جایی تگت میکنم اسمِ مستعار ( هر زور که صدا میزنن " یعنی ...

قبلا خیلی در این مورد مطلب میخوندم و خودم برای همه حساب میکردم و برای بچه ی خودم همه چیز رو رعایت کردم

و ی پیشنهاد برات دارم هیییچ وقت هیچ چیزی رو نگو قطعااا چون این موضوع ک سهله هیچ چیز توی این دنیا قطعی نیست