2777
2789
عنوان

فکر نکنید هر کی باباش پولداره خوشبخته بیاید از خودم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 63 پست
من اشرافی متضرر هستم یعنی چی؟

دسته ی اشرافی ، طبقه ی متضرر ( اگر اسامی درست محاسبه شده باشه )

دسته ی اشرافی : از در و دبواررواسش پول ، و رزق و روزی و اقبال ، و موفقیت میباره ( معمولا از لحاظ ازدواج و سلامتی و اشتغال : در وضعیت امن و مطلوبی هستن

طبقه ی متضرر : اما چون در طبقه ی متضرر هست این رزق و روزی و پول در نوسانات هست و گاها ضرر مالی میده ، دوباره از در و دیوار مول براش میاد و اززدستش میده ، به طور کلی خوبه ( بهتر از حادثه ساز هاست که ) ولی یک نام نامناسب برای آقایان هست " مسئله ی ورسکستگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزمقسم می خورم نمیدادبعدا که رفتم خونه مادر بزرگم و برای اون و خاله هامم تعریف کردم اونا هم به ...

خب در هر صورت امیدوارم تو زندگی خودتون موفق باشید و خواهر و مادرتون هم در ارامش باشند

دسته ی اشرافی ، طبقه ی متضرر ( اگر اسامی درست محاسبه شده باشه ) دسته ی اشرافی : از در و دبواررواسش پ ...

یعنی چی نام نامناسب برای اقا ورشکستگی

من خانمم

متوجه نشدم عزیزم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
من رو همین حساب کتابها رو بچم اسم گذاشتم کلااااا برعکس شداسم بچه ی من اسرافب عالیهاما ن روزی آنچنانی ...

قطعا ایامی رو به درستی انتخاب نکردی

من الآن جایی تگت میکنم

اسمِ مستعار ( هر زور که صدا میزنن " یعنی هر طور که صدا میده " )

روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش

روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که نوشته میشه [ منتهی آ حذفه ]

گچپژ هم که کلا حذفه

در اسم مستعار ( آ صدای الف میده و الف محسوب میشه ،،، ولی دررنام خانوادگی آ حذف میشه

خب در هر صورت امیدوارم تو زندگی خودتون موفق باشید و خواهر و مادرتون هم در ارامش باشند

ممنونم از مهرتون.. همچنین

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بله عزیزم متوجهمراستش منم دوستایی داشتم که پدرشون یه ماشین دست دو بیشتر با یه خونه اجاره ای نداشت ول ...

شما خیلی داری از بالا نگاه میکنی البته حقم داری هیچوقت همچین آدمای که مثال زدمو ندیدی.. من خانواده های میگم که حتی اون ماشینم ندارن دیگ خودت تا آخرش برو 😅 من خودم توی همچین خانوادهی بزرگ شدم آدمای با محبتی بودیم ولی چ فایده؟ بی پولی مغز هممونو ب*گا داده بود تمام دعوا و جنگ عصبا همش از بی پولی بود حسرت خیلی چیزای ساده رو دلمون مونده بود وقتی داشتیم از بغض میترکیدیم هیجا نبود ک بریم گریه کنیم وقتی کتکمون میزدن اتاقی نداشتیم ک بریم گریه کنیم اگه پولیم بود همشو یکی میبرد و نمیزاشت ب ما برسه و.... من مقایسه نمیکنم نمیگم شما زندگیت گل و بلبله فقط میگم که خودتو هیچوقت با اونای حسرت پدر پولدرارو میکشن مقایسه نکن شما با تموم اون محدودیتای ک گفتی خیلی چیزا داشتی که همینا برای خیلیا آرزو بودن و هستن

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

یعنی چی نام نامناسب برای اقا ورشکستگی من خانمم متوجه نشدم عزیزم

مثلا اگه یک آقا : اشرافی متضرر باشه ( چون در متضرر ؛ ضرر هست . و از طرفی در دسته ی اشرافی قرار داره : ممکنه ضرر و زیان مالی ببینه جیزی شبیه ورشکستی و از اونجایی که مرد نان آور و خرجی دهنده ی خونه هست : اشرافی متضرر یک نام نامناسب برای آقا محسوب میشه

مثلا اگه یک آقا : اشرافی متضرر باشه ( چون در متضرر ؛ ضرر هست . و از طرفی در دسته ی اشرافی قرار داره ...

اها متوجه

ولی خب چون دوباره براش پول میلد احتمالا یه دوره گذراست دیگه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

حرف منو زدی منم پدرم وضعش خوبه همه حسرت میخورن

باز من خوب خرج کردم خوب پوشیدم ولی دلم هیچوقت خوش نبوده مخصوصا الان

دوست دارم هر چی دارم بدم بره فقط یه روز گریه نکنم افسرده نباشم برگردم به زندگی

🖤💔

شما خیلی داری از بالا نگاه میکنی البته حقم داری هیچوقت همچین آدمای که مثال زدمو ندیدی.. من خانواده ه ...

عزیزم الان با من دعوا داری؟

حس می کنم واقعا متوجه نیستی چی می گم..

در هر صورت ارمان های من و شما متفاوته.. از دید شما هم اگه بخوایم نگاه کنیم شما هم حق نداری بفهمی من چی می گم چون تو موقعیت بی عاطفه بودن والدین بخصوص پدر که همه تکیه گاه یه دختره مثل من قرار نگرفتی..وقت بخیر

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نه هیچوقت خودتو با اونای که ندارن مقایسه نکن شاید زندگی بهت سخت گذشته ولی هیچوقت مثل ما نبوده مثلا س ...

عالی گفتی عزیزم مثلا مادرمن ۲۵ سال ازدواج کرده حتی یبار بیرون غذا نخوردند حتی یبار!! از بس بی پول بابام یا من یادم نمیاد تو بچگی یکبار حتی یکبار بخاطر سرما خوردگی یا جیز دیگه ای برم دکتر میمردم هم باید خودم خوب میشدم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

عالی گفتی عزیزم مثلا مادرمن ۲۵ سال ازدواج کرده حتی یبار بیرون غذا نخوردند حتی یبار!! از بس بی پول با ...

من جدا متاسفم و این خیلی برام دردناکه ولی هدف از زدن این تاپیک برای من این بود که دخترای دیگه خیال نکنن زندگی همه پولدارا گل و بلبله فقط همین...

جدا ناراحت شدم...