2777
2789
عنوان

فکر نکنید هر کی باباش پولداره خوشبخته بیاید از خودم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 67 پست
هاکان

اسم قشنگیه

خب هاکان در تمام زبانها و در همه ی لهجه ها یکسان تلفظ میشه ( ینی توش : ه آخر ( که صدای کسره بده ) نداره ، ح ع غ ث ص ذ ظ ذ ض ط تداره که بین غیر عرب زبانان صدای ه الف ق س ز ت بده ،

می مونه نام خانولدگی و نام مستعار مادر

[ اینم لحاظ میکنن که من بلد نیستم انجام بدم : چارت تولد [ محاسبه ی دقیقه ، ساعت ، روز ، ماه ، سال تولد ]

اسم قشنگیه خب هاکان در تمام زبانها و در همه ی لهجه ها یکسان تلفظ میشه ( ینی توش : ه آخر ( که صدای کس ...

اگر لطف کنی برام حساب کنی برای خوشبختیت آیت الکرسی میخونم

من اسمم فهیمه اس ترکم و ه توی اسمم تلفظ نمیشه توی خانواده ی خودم اما همسرم ه وسط اسمم رو تلفظ میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هاکان رو لطف میکنین اگر بهم بگین

فهمیمه که کلا نمیشه و غلط در میاد ( چون ه آخر همیشه صدای کسره ( ِ ) میده : فهیمِ { به جز روزبه که ه آخر صدای ه میده )

هاکان زاده ی فهیمَ ( فهیم ) : اشرافی عالی

هاکان زاده ی فَیْمَ ( فیم ) : عرفانی معمولی

هاکان زاده ی فهم ( در ترک زبانان ترکی حرف زدنی : بعضاً ی آخر رو تلفظ نمیکنن فَ هْ مَ [ ه رو با مکث تلفظ میکنن ] : کم درآمد متضرر

مگه اینه با نام خانوادگی : خوب درنیاد هاکان بعلاوه ی نام خانوادگی

برای هاکان رو لطف میکنین اگر بهم بگین

اونایی که شما رو فیم صدا میزنن [ اینور تصورانه میگم ممکنه نظر من درست نباشه : اگر صدای ی واضح شنیده نشه و فقط ف و م شنبده بشه : هاکان زاده ی فم ( حادثه ساز عالی )

ی وسط [ اگر صدای ی نده : حساب نمیشه 《 ی وسط عموماً صدای ی نمیده 》: اگه صدای فی مَ بده : ی رادحذف میکنیم می مونه فم

فهمیمه که کلا نمیشه و غلط در میاد ( چون ه آخر همیشه صدای کسره ( ِ ) میده : فهیمِ { به جز روزبه که ...

ن منو فیمه صدا میزنن البته اونم ن همه مادرم تلفظ کامل میکنه فهیمه چند نفرن ک فقط ه وسط رو نمیگن تو ترکی ولی تو خانواده ی خودم و همسرم ک تشکیل دادیم فهیمِ صدام میزنن