2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 107 پست
میگه تو الکی میگی شکاکی .دو ساله با دختره تو رابطه ست صداشوضبط کردم پیم هاشو دیدم پرینت بانکی سیم کا ...

خوب پس تنوع طلب نیست هر روز با یکی باشه بگرد ببین تو اون دخترهچی دیده شما نداری البته قصد جسارت ندارم گفتی حالت بده ناراحت شدم بگرد جبران کن کسی زنشو ول نمیکنه بره یهزندگی جدید بسازهبا این مشکلات امروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

بخاطر بچه ات هم که شده باید قوی باشی هیچوقت آرزوی مرگ نکن برات دعا میکنم

الهی که شوهرت سر عقل بیاد هرچی زودتر نجات پیدا کیند خودت و بچه ات

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

بخاطر بچه ات هم که شده باید قوی باشی هیچوقت آرزوی مرگ نکن برات دعا میکنم الهی که شوهرت سر عقل بیاد ه ...

چندبار خودکشی کردم تا پای مرگ رفتم اما حالا میگم بمیرم دخترم چی میشه

عرض کردم نمیدونم همینطور گفتم شای کمبود داره حالا شما تو نظرت یه فکری بکن اگر تنوع طلب نیست بگرد ببی ...

ربطی نداره خیانت فقط به ذات ادم بستگی داره حتی اگه خوشگلترین زن وبااخلاق ترین و...باشه وقتی مرد ذاتش کثیف باشه میره پی خیانت

قبل این دختره هم خیانت میکرد لاشی

متاسفم . پس بیمار شده . مردی که کمبود داشته باشه زنش جبران نکنه غریزه اش میفرستتش سراغ یکی دیگه ولی نه 10 تا یکی تا با اون تاکید میکنم یه نفر مشکل روحی رو حل کنه بعد جنسی ولی میگی قبل از این هم با یکی بود این بیمار شده . در کل ناراحت نباش خدا بزرگهولی باز هم میگم ببین میتونی بفهمی دنبال چی میگرده در دیگران گمانم با هاش با سیاست حرف بزنی بفهمی بالاخره وسط حرف هاش میگه

ربطی نداره خیانت فقط به ذات ادم بستگی داره حتی اگه خوشگلترین زن وبااخلاق ترین و...باشه وقتی مرد ذاتش ...

اره باید ذاتش درستش باشه که نیست

مردی از زنش خوشش نیاد باهاش حرف میزنه درستش نشه جدا میشه نمیره خیانت کنه

چندبار خودکشی کردم تا پای مرگ رفتم اما حالا میگم بمیرم دخترم چی میشه

الهی بگردم خدا نکنه

الان دخترت فقط شمارو داره

تمام تلاشت رو بکن متوجه نشه پدرش چه جونوریه

کل آینده شو نابود میکنه

بخاطر دخترت هم که شده مواظب خودت باش

اون بچه گناهی نکرده که پدرش اونجور باشه و مادرش هم خودشو ازش بگیره

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"