2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 107 پست

و اینکه سعی کن نادیدش بگیر سخته ولی شدنی یه بچسب ب ارامش خودت وقتی میبینی شرایط طلاقم نداری هرجور شده پیشرفت کن اصلا بههش فکر نکن یا میاد سمتت و ادم میشه یا خودت مستقل میشی و میبینی خیلی وقته وجود ندارع خودت باعث ارامش خودت باش

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره خیانت فقط به ذات ادم بستگی داره حتی اگه خوشگلترین زن وبااخلاق ترین و...باشه وقتی مرد ذاتش ...

نه ذات تا یه جایی کمکت میکنه شما اگر کمبود داشته باشی نمیتونی تمام عمر با این مشکل زندگی کنی

اول اینکه چون با مادر و خواهرش تو یه ساختمانیم الویتش مادرشه.دوم اینکه چون یه دونه پسره زود مث بچها ...

پس تربیتش درست نیست تک پسره همه نگاه خانواده سمتشه این کاروبراشماسخت کرده،نمیشه ازاون ساختمون برید

و اینکه سعی کن نادیدش بگیر سخته ولی شدنی یه بچسب ب ارامش خودت وقتی میبینی شرایط طلاقم نداری هرجور شد ...

اره حرفتون درسته اما من آدم ضعیفی شدم هیچ کاری از دستم بر نمیاد جز غصه خوردن

هیچ کمبودی نداره حیف نیست واسه کسی صد تو بزاری

خوب حق به جانب نباش این رو نمیگم که ازش دفاع کنم میخوام نگاهت رو عوض کنم مشکل حل بشه . مثلا اون زنها هیچ وقت بهش نمیگن چرا به مادرت بیشتر از من اهمیت میدی مثال زدم خوب شما این کار رو بکنی یه نقطه ظعفه برای شما در مقابل زن های دیکه البته باز میگم مثال زدم نگاهت رو عوض کنی با این وضعیت الان و نگاه الان تا اخرش همینه .

متاسفم . پس بیمار شده . مردی که کمبود داشته باشه زنش جبران نکنه غریزه اش میفرستتش سراغ یکی دیگه ولی ...

مثلا چی بپرسیم ؟مثلا شوهر منو باید با موچین ازش حرف بکشی خیلی درون گراست من چطور میتونم ببینم علت رفتار سردش یا سکوتش تو خونه چیه؟؟

نه ذات تا یه جایی کمکت میکنه شما اگر کمبود داشته باشی نمیتونی تمام عمر با این مشکل زندگی کنی

نمیدونم واقعا ،وقتی کسی که ذاتش درست باشه نمیره پی هرزگی،تلاش میکنه رابطه شودرست کنه، میشناسم کسی وکه ازهرنظر همسرش اوکیه امامردش هرزمیره فقط توجیه واسه مردای خیانتکار که از زنشون ایرادمیگیرن

طرف خاعن ها نگیرید خودتون هم مث هموناید لابد

بحث خیانت نیست گفتم غریزه است ضمن اینکه باز تاکید کنم کسی که بیمار نیست دو باره میگم بیمار نیست اگر زنش نتونه همراهش باشه مطابق غریزه میرهدنبال یکی دیگه . یکی گفتم نه صد تا

نمیدونم واقعا ،وقتی کسی که ذاتش درست باشه نمیره پی هرزگی،تلاش میکنه رابطه شودرست کنه، میشناسم کسی وک ...

نه شما ذاتت درست قبول اگر تو استخر بخوای خفه بشی از روی غریزه دست میندازی نفر بغل دستت رو میکشی پایین شما الان ادم بدی نشدی غریزه شما حکم کرد . باز میگم مرد و زن های بیمار رو نمیگم سالم ها رو گفتم

خوب حق به جانب نباش این رو نمیگم که ازش دفاع کنم میخوام نگاهت رو عوض کنم مشکل حل بشه . مثلا اون زنها ...

تو که جای من نیستی ببینی چقدرعذاب اوره وقتی میبینم اونی که دوستش دارم باهام سرد شده بخاطر یه زن دیگه

حالا تو میگی مشکل از منه باید من نگاه مو عوض کنم

مثلا چی بپرسیم ؟مثلا شوهر منو باید با موچین ازش حرف بکشی خیلی درون گراست من چطور میتونم ببینم علت رف ...

اگر حرف نمیزنه رفتارش رو در مقابل زنهای دیگه نمیتونه کنترل کنه نکاه کن انالیز کن متوجه میشی

تو که جای من نیستی ببینی چقدرعذاب اوره وقتی میبینم اونی که دوستش دارم باهام سرد شده بخاطر یه زن دیگ ...

اصلا نگفتم مشکل از شما است سرکار خانم دیدم ناراحتی تلاش کردم کمک کنم . در ضمن ما همه خدا رو داریم به خدا پناه ببر مثل من