2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 107 پست
نه شما ذاتت درست قبول اگر تو استخر بخوای خفه بشی از روی غریزه دست میندازی نفر بغل دستت رو میکشی پایی ...

خب وقتی میخوای خفه نشی وخودتونجات بدی ناخوداگاه بغل دستی رومیکشی پایین،غریزه مرگ باغریزه جنسی تفاوت داره

نمیدونم واقعا ،وقتی کسی که ذاتش درست باشه نمیره پی هرزگی،تلاش میکنه رابطه شودرست کنه، میشناسم کسی وک ...

زنی که با همه چی مرد بسازه آخرش همینه مرد خودشو بالا میبینه فکر میکنه چخبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث خیانت نیست گفتم غریزه است ضمن اینکه باز تاکید کنم کسی که بیمار نیست دو باره میگم بیمار نیست اگر ...

طرف وقتی هر روز بایکی می ه زنش دعوا میکنه میگ دست خودم نیس مریضم .اون چیه.زنش مجبوره ب اسم متاهل با بچه اش زندگی کنه ومجرد بمیره.ن میتونه باهاش باشه دیگ.تنهایی و جونیش بدون رابطه عشق فقط درد میکشه.اسم اون مرد چیه

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

نه کلی گفتی همه این طور نیستن . ولی خوب الان ناراحتی منم درکت میکنم لطفا به مواردی گهنوشتم دقت کن من مرد هستم این موارد شاید کمکت کنه به امید خدا

اره حرفتون درسته اما من آدم ضعیفی شدم هیچ کاری از دستم بر نمیاد جز غصه خوردن

ببین ناراحتی دنباله داره سعی کن فکرتو انرژیتوجای خوب صرف کنی. دوره مهندس طلبه رو سرچ کن کم کم حال معنویت خوب بشه کلی فکرای خوب ب ذهنت میرسه خدا خیلی بزرگه. نمونه اش خواهر خودم ک شوهرش کارش خیانت بود معتاد بود شبهایی میشد من گریه میکردم میگفتمخدا خواهرمو بکش تا خلاص بشه چون راه برگشتی نداشت. الان شمر خدا شوهرش خیلی خیلی عوض شده ترک کرده خیلی صبروتحمل میخواد ولی شدنیه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

اصلا نگفتم مشکل از شما است سرکار خانم دیدم ناراحتی تلاش کردم کمک کنم . در ضمن ما همه خدا رو داریم به ...

منم سپردم به خدا جز اون کسی ونداریم مطمئنم یه روز جواب پس میده

پس تربیتش درست نیست تک پسره همه نگاه خانواده سمتشه این کاروبراشماسخت کرده،نمیشه ازاون ساختمون برید

نه متاسفانه هم پول پیش نداریم هم ۴دنگ خونه بنام شوهرمه در واقع باید از خونه خودم برم مستاجری

طرف وقتی هر روز بایکی می ه زنش دعوا میکنه میگ دست خودم نیس مریضم .اون چیه.زنش مجبوره ب اسم متاهل با ...

اون صد در صد بیمار شده اینم یه جور بیماری بد هست که دارن اگر اینه که شما میگی حق با شما است سخته

ببین ناراحتی دنباله داره سعی کن فکرتو انرژیتوجای خوب صرف کنی. دوره مهندس طلبه رو سرچ کن کم کم حال مع ...

من چند ساله تحمل میکنم جز خیانت مشکلاتی زیادی هم داشتیم اما صبر کردم تحمل کردم اما نمیدونم آخرش چی میشه دیگه کم آوردم خسته شدم

[QUOTE=403940881]اگر حرف نمیزنه رفتارش رو در مقابل زنهای دیگه نمیتونه کنترل کنه نکاه کن انالیز کن نگاه میکنه یدفعه تا نگاهش میکنم یه طوری جلوه میده که من نگاهم طبیعی بوده

هفته قبل دختر داییم با شوهرش خونمون بود چند بار دیدم گه نگاهش میکرد از اون روز باهاش قهر بودم و سرد شدم نسبت بهش

من چند ساله تحمل میکنم جز خیانت مشکلاتی زیادی هم داشتیم اما صبر کردم تحمل کردم اما نمیدونم آخرش چی م ...

عزیزم باید اول حال روحی خودتو درست کنی تا بتونی عاقلانه رفتار کنی

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

[QUOTE=403940881]اگر حرف نمیزنه رفتارش رو در مقابل زنهای دیگه نمیتونه کنترل کنه نکاه کن انالیز کن نگ ...

اینقد حساس شدم که قید رفت و آمدو دوست دارم بزنم چون آرامشمو میگیره دوباره با خودم میگم تا کی من میخوام زندگی نکنم یا مهمون دعوت نکنم

نبایدانقدرحواستون به عشق دادن وفهمیدن ودرست کردن رابطه و زندگی باشه،یابخاطرترس ازدست دادن خودتوکوچیک کنی،تووقتی خودت رودوست داشته باشی برای خودت وقت بزاری عزت نفس داشته باشی ناخودآگاه مردسمتت کشیده میشه،

عزیزم باید اول حال روحی خودتو درست کنی تا بتونی عاقلانه رفتار کنی

به نظرشما طرز برخورد صحیح با مردی که مثلا تو جمع همه مردا حواسشون به همه اما این یه لحظه داره به یکی نگاه میکنه چیه؟؟در صورتی گه اون مردای دیگه مهم نیست براشون ، به نظر شما نگاهش غیر عمدی هست یا عمدا اینکارو میکنه دارم دیونه میشم