parvaa مدیر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 107 پست با وجود اینکه میدونم شوهرم چند ساله خیانت میکنه باهاش موندم 😭😭خیلی اذیت میشم. افسرده شدم اما کسی پشتم نیست حق من تو این زندگی چیه باید ببینم و هیچی نگم خسته بخدا دوست دارم بمیرم راحت بشم اما مرگ همناز میکنه نمیاد سراغم 1404/09/22 | 23:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمان؛آبی عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 805 الهی خدا اون دختری ک میاد تو زندگی مرد متاهل اواره کنه الهی بدبختش کنهالهی اون مرد محتاج زنش بشه تا اخر عمرش 😭😭
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1714 خدا کمکت کنه 💔تصورش هم دردناکه از وقتی این چند سال میام نی نی سایت و تاپیک های خیانت رو میخونم ازدواج خیییلی ترسناک شده به حدی که وسواس شدم *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 باهاش درست صحبت میکنی شما؟ اگه سوال بپرسی چرا فلان کارو کردی همسرت چی جواب میده میگه تو الکی میگی شکاکی .دو ساله با دختره تو رابطه ست صداشوضبط کردم پیم هاشو دیدم پرینت بانکی سیم کارت در آوردم به دختره پول واریز کرده بود باز گردن نگرفت
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 الهی خدا اون دختری ک میاد تو زندگی مرد متاهل اواره کنه الهی بدبختش کنهالهی اون مرد محتاج زنش بشه تا ... باهاش حرف زدم یه سال پیش از زندکیم بره بخاطر دخترم هم شده نزاره زندگیم بهم بریزه نرفت
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 43010 میگه تو الکی میگی شکاکی .دو ساله با دختره تو رابطه ست صداشوضبط کردم پیم هاشو دیدم پرینت بانکی سیم کا ... اینا که خوبه من عکس شونو دیدم لب دریا بعد یسال ک رفتن دیدممیگفت برو اگه میخوای اینجوری کنی 💕🌸☘️🌹
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1714 بچه داری ؟ *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
پویا55 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 82 چه کم بودی حیف نیست به پای مردبمونی وبا همه چیش بسوزی وبسازی مردی کم بود داشته باشه جدا میشه نه نامز ... عرض کردم نمیدونم همینطور گفتم شای کمبود داره حالا شما تو نظرت یه فکری بکن اگر تنوع طلب نیست بگرد ببین دنبال چی میگرده با دیگران اون رو براش مهیا کن باور کن سالم باشه یا حداقل زیاد بیمار نباشه کمبودشو برطرف کنی دنبال دردسر نمیگرده
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 اینا که خوبه من عکس شونو دیدم لب دریا بعد یسال ک رفتن دیدممیگفت برو اگه میخوای اینجوری کنی من قرار مسافرتشونو دیدم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 43010 من قرار مسافرتشونو دیدم یعنی فکر کنین ما مشهدی ایماینهمه راه باهاش رفت من خر فکرکردم تنها رفته 💕🌸☘️🌹
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 عرض کردم نمیدونم همینطور گفتم شای کمبود داره حالا شما تو نظرت یه فکری بکن اگر تنوع طلب نیست بگرد ببی ... چکار کنم هرکاری بگی کردم خسته شدم دیگه
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 چرا موندی، چجوری اثبات شد خیا چکار کنم وقتی بابام میگه جدابشی خودمو میکشم تا آبروم نره