parvaa مدیر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 107 پست با وجود اینکه میدونم شوهرم چند ساله خیانت میکنه باهاش موندم 😭😭خیلی اذیت میشم. افسرده شدم اما کسی پشتم نیست حق من تو این زندگی چیه باید ببینم و هیچی نگم خسته بخدا دوست دارم بمیرم راحت بشم اما مرگ همناز میکنه نمیاد سراغم 1404/09/22 | 23:53 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 کسی که نیست ولی خودمم نمیتونم من اگه بچه نداشتم تحمل نمیکردم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45064 من اگه بچه نداشتم تحمل نمیکردم من امیدوارم بچه دار نشم کلاولی نرفتنم بخاطر خودمه ، میدونم نمیتونم تحمل کنم اونم ول نمیکنه . دارم زجر میکشم 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7193 بخدا منم مثل تو همش مریضم میگن بیخیال باش خودت بگرد بپوش عشق و حال کن ولی اخه مگه میشه ادم گیر میکنه وسط یه جهنم ک ن راه پس داری ن راه پیش لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 من امیدوارم بچه دار نشم کلاولی نرفتنم بخاطر خودمه ، میدونم نمیتونم تحمل کنم اونم ول نمیکنه . دارم زج ... اره بچه نیارگناه داره یه بچه هم بیاد واذیت بشه
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 میگن بیخیال باش خودت بگرد بپوش عشق و حال کن ولی اخه مگه میشه ادم گیر میکنه وسط یه جهنم ک ن راه پس دا ... همین آدم و میسوزونه
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45064 اره بچه نیارگناه داره یه بچه هم بیاد واذیت بشه صددرصدحتی بهترین شوهر و زندگی و هم داشتم بچه نمیاوردم 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 صددرصدحتی بهترین شوهر و زندگی و هم داشتم بچه نمیاوردم من دلم برای دخترم میسوزه ن محبت میبینه ن حوصله شو دارم از یه طرف بی پولی هم هست
پویا55 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 82 شوهر شما رو نمیدونم ولی مرد سالم اگر از زنش کمبود نبینه دنبال ردسر نمیگرده
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 صددرصدحتی بهترین شوهر و زندگی و هم داشتم بچه نمیاوردم کاش منم عقل تو رو داشتم بچه بودم بی عقلی کردم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45064 من دلم برای دخترم میسوزه ن محبت میبینه ن حوصله شو دارم از یه طرف بی پولی هم هست باهاش درست صحبت میکنی شما؟ اگه سوال بپرسی چرا فلان کارو کردی همسرت چی جواب میده 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7193 همین آدم و میسوزونه من اگه بمیرم بعد من دخترم چی میشه کی قرار مراقبش باشه امشب قلبم درد میکنه تنهام حالم بده لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔
زننمد عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 4439 فقط ی ادم احمق تو این وضعیت جدانمیشه بچشو بسپار ب خودش و برو زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45064 کاش منم عقل تو رو داشتم بچه بودم بی عقلی کردم دیگه بچه نیارین ازین به بعد همه پاسوز این دنیا میشن 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
parvaa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 450 شوهر شما رو نمیدونم ولی مرد سالم اگر از زنش کمبود نبینه دنبال ردسر نمیگرده چه کم بودی حیف نیست به پای مردبمونی وبا همه چیش بسوزی وبسازی مردی کم بود داشته باشه جدا میشه نه نامزدی کنه خیانت بدترین کار دنیاست