2777
2789
عنوان

دودلی های بچه دوم آوردن یا نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست

اگه آرامش اعصاب روان داری درامدتون هم خوبه از بابت آینده دو تا بچه هم مطمئنی سریعتر دست بکار شو با هم سر یه سفره بزرگ شن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سنی کم گرچه مادر اذیت میشه ولی برای بچه ها بهتره مادرم دیگه وقتی میخواد بزاره برای دوتاشون می ...

نطرمنوبخاین چون من آدم حساسی ام بچه بافاصله کم برای من اصلا خوب نبود برای دوتابچه بافاصله کم مادرباید بیخیال باشه وگرن داغون میشه افسرده میشه اگه حساسید 4 سال فاصله بندازید.

نطرمنوبخاین چون من آدم حساسی ام بچه بافاصله کم برای من اصلا خوب نبود برای دوتابچه بافاصله کم مادربای ...

من خودم ده سال بچه هام فاصله دارن خودم راضیم ولی متاسفانه برای بچه اولم از ده سالگی دیگه زیاد نتونستم وقت بزارم مخصوصا برای کلاس بیرون رفتن جلسه های مدرسه رفتن با شکم گنده یا بچه کوچیک

من خودم ده سال بچه هام فاصله دارن خودم راضیم ولی متاسفانه برای بچه اولم از ده سالگی دیگه زیاد نتونست ...

من دوتاپسردارم یکیش الان کلاس اوله کوچیکه یکسال ونیم. بنظرم جوری میآوردم کوچیکه الان دوسه سالش بودخیلی خوب میشد. یکم فاصله بیشترشد. ولی ده سالم زیاده من چون خودم میشناسم حوصله بچه ندارم یکی یکی بافاصله بنظرم برام مناسبتر. اگه خاستم سومی رو بیارم انشا.. دختربشه فاصله میندازم این دوتاکمک کنن بهم چون کسیو ندارم.

به نظرم الان خیلی سن خوبیه

تا دومی دنیا بیاد اولی ۴سال و خورده ایشه و دومی یکم از اب و گل دربیاد اولی مدرسه ای میشه و سختت نیس

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دیر نمیشه ؟ اونوقت میگم بچم تنهایی بزرگ میشه

عزیزم اگه میخوای بیاری و همبازی بودن برات مهمه هرچی زودتر بیاری بهتره الان بچت 3 سالشه فاصله سنی شون خیلی خوب میشه تا بچه دومن بدنیا بیاد میشه 4 سالش میتونه تو بعضی کارا حتی کمکت کنه

اگه میخوای بیاری هرچی زودتر بیاری بهتره راحت تر میشی

من خودم ده سال بچه هام فاصله دارن خودم راضیم ولی متاسفانه برای بچه اولم از ده سالگی دیگه زیاد نتونست ...

میدونی خیلی از پدر و مادرا هستن که دوتا بچه تک فرزند بزرگ میکنن میدونی ینی چی؟! وقتی اختلاف سنی بچه ها زیاد باشه دوره هایی که توش هستن افکارشون و نیاز هاشون خیلی باهم فاصله داره درنتیجه نمیتونن پاسخگو نیاز همدیگه باشن اون رقابت سالمی که باید بین شون باشه ازبین میره نمیتونن کناره هم حل مسئله رو داشته باشن

بنظرم اگه درنظر داریم بچه دار بشیم هرچی زودتر بیاریم بهتره خودمون راحت تریم بچه ها هم باهم بزرگ میشن

دل گنده میخواد؟نمیخوام بچم تک فرزند باشه

خیلی کاره خوبی میکنی عزیزم هرچی زودتر بیاری بعدا خودت راحت تری شاید اولش برات سخت باشه خب

ولی بعد بچه ها باهم بزرگ میشن راحت میشی اینجوری

نیست که بچت 7 سالش شد چمیدونم 5 سالش شد تازه دوباره بخوای حامله بشی و اینچیزا رو دوباره بگذرونی

اگه فک میکنی از نظر روحی میتونی هندل کنی حتما بیار الان یا میتونی وقتی بچت 2 سالش شد اقدام کنی که وقتی بچه کوچکت دنیا اومد حداقل این یکی رو از شیر و پوشک گرفته باشی