2777
2789
عنوان

دودلی های بچه دوم آوردن یا نیاوردن

278 بازدید | 44 پست

قصد آوردنش رو دارم ولی نمیدونم کی ؟؟ هر چی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم

پسرم سه سال و نیمشه تو شهر غریبیم

از یه طرف میگم زودتر بیارم همبازی شن و با هم بزرگ شن منم شاید بخوام برم کلاسی چیزی راحت شم زودتر همش درگیر بچه کوچیک نباشم

از طرفی میگم بزارم پسرم بزرگتر بشه براش وقت و هزینه کنیم

وضع مالیمون بهتر بشه و....

شما بودیم چکار میکردین

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیر نمیشه ؟ اونوقت میگم بچم تنهایی بزرگ میشه

کلاس اول بشه گورت کندهه چون درگیر درس بچه هستی با نوزاد رسیدگی داره غریب هم هستی خیلی فشار میاد الان مدرسه نمیره بهترین وقته چون کلاس اول خیلی سخته

اینجا بهت میگن بچه نیار که هیچ اون یدونه رو هم اشتباه کردی و برگردون تو شکمت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه دوم بیاری برا اونم تا سه سال نمیتونی جایی بری یک سالم که حامله ای

چهار سال دیگه باید خونه بشینی وبچه داری کنی

حوصله اش رو داری مهمتر از همه اینا حوصله مادر برای بچه اوردنه

نظر من اینه میخایی بیاری الان بیار نه به کلاس اول بچه لطمه نزنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کلاس اول بشه گورت کندهه چون درگیر درس بچه هستی با نوزاد رسیدگی داره غریب هم هستی خیلی فشار میاد الان ...

آره کلاس اول سخته واقعا حوصله و رسیدگی میخواد نباید نوزاد تو دستت باشه

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....