2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارین توضیح بدین

جاریم شوهرشو پدر شوهرمو وزن بابای شوهرمو قشنگ پر کرد فرستادشون سمتم دعوای اساسی باهام کردن س هیچ وپوچ والکی شوهرش فوشم داد پدرشوهرم موهامو کشید زنشم خواست بزنه که شوهرمو برادر شوهر دومیم رسیدن نجاتم دادن از خونشون زدم بیرون وهفت ساله نه بخشیدمشون ونمیبخشم سالی دوستای در حد یک شب یادوشب میریم خونشون فقط به احترام همسرم

آره زیاد !!

ولی بهشون فکر نمیکنم که انرژیم رو بگیرن ازم، مونده واسه بعد رفتن به اونطرف دیوار...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من بخشیدم همه رو ولی یادم نرفته کارهاشون،کینه ای هم ندارم،ولی دیگه هیچوقت اون آدم قبل براشون نشدم و نشدن آدم های قبل،بعد چندین سال،برادر شوهرم پسر کوچیکم رو ندیده اصلا الان نه سالشه،بچه هامون رو ببینیم نمیشناسیم نمیدونم شاید. جاریم رو هم ببینم نشناسم دوازده ساله قهریم تو یه شهریم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

امیدوارم کارما واقعی باشه دوس دارین توضیح بدین

چندتاشونو که خودم دیدم کارما پس دادن ولی خیلیاشونو رابطه ای باهاشون ندارم که بدونم چی سرشون اومده به هرحال خواستم بگم نمیبخشم حتی اگه خود خدا ضمانت کنه