2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ازین اشتباها کردیم تعداد محدودی فقط طلا نگه داشتن .

نگو اینجوری من دلم اتیش میگیره

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

آره هی گفتن بعد عید خونه میره بالا. دروغ بود..

من همیشه پیش بینی هام راجب طلا درسته

اسفند ماه تاپیک زدم گفتم طلا بعد عید ریزش میکنه ثابت میشه کم کم میره بالا بهترین فرصته طلا بفروشید سود داره ملک بخرید تیر ملک رفت بالا حتی از طلا بیشتر

باورت میشه یه خانومه چنان با من بحث میکرد میگفت من دانشگاه رفتم رشتم فلانه تو نفهمی

اخرم حرف من شد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
آره هی گفتن بعد عید خونه میره بالا. دروغ بود..

کاش خونه هم نره بالا ولی طلاهم اینطوری افسارش پاره نشه .ادم دیگه نمیدونه چه باید کنه دیگه هرچی ادم میخره خوشحال نمیشه من فک میکردم اگه خونه بخرم مشکلاتم تموم میشه دقدقعه ای ندارم

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

من همیشه پیش بینی هام راجب طلا درستهاسفند ماه تاپیک زدم گفتم طلا بعد عید ریزش میکنه ثابت میشه کم کم ...

الان چی میشه وضعیت طلا مسکن

الان چی میشه وضعیت طلا مسکن

مسکن بهترین سرمایه اس

طلا وجودش خوبه باید همیشه بخشی از پس انداز و سرمایه ات طلا باشه نه کل زندگیت

شما ۴۰ درصد از سرمایه زندگیت طلا باشه کافیه

ولی دیدی پولت به حدی رسید میتونی خونه عوض کنی

عوض کن

میتونی ماشین بهتر بخری

بخر

میتونی زمین بخری واسه بچهات بخر

و اینکه به نظر من طلا دیگه هیچوقت زیر ۱۰ نمیشه

طلا تا عید ۱۵ تومن هم خواهد دید

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛