2777
2789
عنوان

حالم بده بیا هرچی از خدا میخوای بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 129 پست
بیدارم و دارم میخندم 😂به لطف خدا کلی با خودم حرف زدم از احساساتم گفتم حتی خندیدم و به بزرگی خودش آگ ...

آره عزیزم کار کاملا درستی کردی فقط تنها نمون که توی فکر بری و روی هدف هات تمرکز کن و باشگاه برو دوش آب سرد هم خیلی خوبه😂

دقیقا😂😂 حالا اونا کلی مونده تا به تو برسن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان اومدم نی نی سایت که بهت بگم حالم خوبه :)🎀💌وگرنه قرار نبود بیام

عزیزدلمممم خداروشکر خوشحالم که حالا بهتره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم کار کاملا درستی کردی فقط تنها نمون که توی فکر بری و روی هدف هات تمرکز کن و باشگاه برو دوش ...

آبجی خدا تو رو چه به موقع فرستاد من کلی برای خودم ویس دادم قبول کردم که باید برم سمت خدا ، خودم و...

اما الان میگم اونا رابطه ی حضوری دارن من دوست دارم اون پشیمون بشه اما میگم اونا حضوری هستن دختره هم براش گریه میکرد میخواستش :))))

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آدمای خوب کجان،پیدا نمیکنم

ببین ما باید اول بری سمت خدا ، خودمون اهدافمون و ...

من به لطف خدا یه جمله اومد توی ذهنم که خیلی قویه : گرسنگی میکشم اما چشمم به غذای دهنی کسی نیست من راجب غذا نگفتم .

آبجی خدا تو رو چه به موقع فرستاد من کلی برای خودم ویس دادم قبول کردم که باید برم سمت خدا ، خودم و... ...

عزیزدلم قربونت برم

مشکل اینه که تو داری به اونا فکر میکنی و عادیه کاملا فقط باید به خودت زمان بدی و کارایی که گفتمو بکنی، رابطه حضوری اصلا چیز خوبی نیست من تجربشو داشتم و کلی آسیب دیدم خداروشکر که تو توی دلم نیفتادی و آگاه شدی

عزیزدلم قربونت برممشکل اینه که تو داری به اونا فکر میکنی و عادیه کاملا فقط باید به خودت زمان بدی و ک ...

عزیزمی چقدر خوبی خداروشکر برای همه ی کسایی که توی این تاپیک بودن دعا کردم( :

آره باید برسم سمت خدا و خودم و...( :

عزیزمی چقدر خوبی خداروشکر برای همه ی کسایی که توی این تاپیک بودن دعا کردم( :آره باید برسم سمت خدا و ...

فدات بشم عزیزدلم نظر لطفته خوبی از خودته

دقیقا همینه...