2777
2789
اولا نگفتم اطراف من ! واقعا جامعه رو گفتم . و اینکه اون پررنگی رو اون خانوم گف . و خب قبول دارم برا ...

چرا اینقدر عصبی جواب میدی

فقط یه نظر بود

منم نظرم جامعه بود

الان نگاه خیلی عوض شده

حتا خاله خودم ۲۵ سال پیش ازدواجش با مردی بود که ۷ سال ازش کوچکتر بود

الان دیگه نوه هم دارن

نگاه جامعه خیییلی تغییر کرده واسه کسی که تو دل جامعه س

چطور ی پسر23ساله ک تو اوج جوونیه میتونه ی زن60ساله رو تحمل کنه🥴🥴🥴🥴🤣🤕

دختر خانووووومم 😜حتما یه محسناتی داشته که پسرمون خاطرخواهش شده😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خانووووومم 😜حتما یه محسناتی داشته که پسرمون خاطرخواهش شده😂

حیف ک نمیشه حرف بزنم وگرنه میگفتم محسناتشو🫣🤕😵💫🥴🤣🤣🤧🤪

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

چطور ی پسر23ساله ک تو اوج جوونیه میتونه ی زن60ساله رو تحمل کنه🥴🥴🥴🥴🤣🤕

ولی خارج از شوخی( با اینکه برای خودم هم عجیب و باورنکردنی و غیرقابل قبوله) اگه تو اون زندگی تفاهم و درک و عشق وجود داشته باشه، اون زندگی بارها ارزندهتر از زندگیهاییه که دائم توش جر و بحث و دعوا و مرافعه است و احتمالا به جدایی ختم میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ولی خارج از شوخی( با اینکه برای خودم هم عجیب و باورنکردنی و غیرقابل قبوله) اگه تو اون زندگی تفاهم و ...

اگه اینایی ک فرمودی باشه بله

ولی معمولا اینطور ازدواجایی از کمبود ی آیتم مهم در زندگی خبر میده

ی مدت ک اینا باهم زندگی میکنن و اون کمبوده تا حدودی ارضا میشه براشون

حالا دیگه اون آدمای قبلی نیستن عیب و ایراد از هم کشف میکنن کمتر حوصله ی همو دارن و......الی آخر

وسرانجام اینطور زندگیایی ضربه ب ی طرف معمولا و نابودشدن اون زندگیه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

اگه اینایی ک فرمودی باشه بلهولی معمولا اینطور ازدواجایی از کمبود ی آیتم مهم در زندگی خبر میدهی مدت ک ...

حرفات کاملا متین غیر اکبریانه😂

اگه اینایی ک فرمودی باشه بلهولی معمولا اینطور ازدواجایی از کمبود ی آیتم مهم در زندگی خبر میدهی مدت ک ...

دقیقا چنین تجربه ای رو دارم، حیف که از ترس شناسایی نمیشه اینجا بگم

😆کوفت

ببین با همین حرفا و رفتا و شکلکامون نمیذاریم بچههامون ابراز وجود و اظهار نظر کنن، بعد میگیم چرا رفت با یکی همسن ننجون آقاجونش ریخت رو هم😂