2777
2789

بگیره همه اَه و اوه راه میندازن ! هزارتا چیز بهش میگن ! همه تیکه میندازن ! چرا برا مردا طبیعیه برا زنا نه ؟!

البته الان میپرن بعضی بهم ک کجا مرد سن بالا جوون میگیره !! ولی این واقعیت جامعه ما هست . مخصوصا حتی پیرمرد پولدار باشه ! سن بالام هیچ !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم عجیبه که زن خیلی کوچیکتر باشه میگن خاک تو سر دختره و چه پیرمرد خوش اشتهایی و......

برعکسشم عجیبه خب

ولی هردوش اتفاق میوفته

انقدررررر به همه چی جنسیتی نگاه نکنیددددد بابا

اصل بر توافقات اخلاقی دیگهست

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ازنظر من هردو مزخرف واشتباه اصلا طبیعی نیس

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چون حتی خود زنها دارن به نر جماعت رو میدن که هر غلطی خواستن میتونن بکنن چون مذکرن و ازشون انتظاری نمیره

وگرنه زن چهل ساله اگه هوس اولویتش باشه مسلما پسر خوشگل بیست ساله رو به مرد چهل ساله ترجیح میده

ولی خب شرف داره و بچه باز نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هردو اشتباهه ولی خب جامعه ما کلا راجب بیشتر مسائل وقتی یه خانوم انجام بده همه اه و اوه راه میندازن یه مرد انجام بده نه تنها انتقاد نمیکنن تازه به به چه چه هم میکنن متاسفانه