2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ ربطی نداشت ! بتید گف بخاطر اینه که زنا خودشون علیه خودشونن . ولی مردا نه حیادت دارن نه ازین حسا ...

منظور منو کاااملا برعکس متوجه شدید

همینایی که گفتید برعکس کنید اون وقت متوجه منظور من میشید

هر دو مورد منفوره از نظر من

سلام،اره یجوریییییه🥴

چند وقت پیش مشهدبودیم که دیدم یه پسر ۲۲ ۲۳ساله دست به خانم شصت و خورده سال و گرفته درحال قدم زدن عاشقانه(پسر کت و شلوار ،خانم لباس عروس وچادرسفید،کلی آرایش)بنده خدا پاشم درد میکرد به پسره میگفت عشقم آرومتر برو🙂↔️🙂↔️پسره هم انگارنه انگار

بخدا تاکی هنگ بودم،سنشون مثل نوه مادربزرگ بود

ب هیچکس ارتباطی نداره اختلاف سنی دونفرمهم اون فهم و خوشبختیه بینشونهمنو نامزدم ۱۷ سال تفاوت داریم و ...

کسی به ارتباطش کاری نداره !! حالا تو ۱۷ که هیچ .. ۷سال بزرگتر بودی متوجه میشدی چیا ک بهت نمبگن !!

ب هیچکس ارتباطی نداره اختلاف سنی دونفرمهم اون فهم و خوشبختیه بینشونهمنو نامزدم ۱۷ سال تفاوت داریم و ...

آی گل گفتی👏🏼👏🏼👏🏼

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

سلام،اره یجوریییییه🥴چند وقت پیش مشهدبودیم که دیدم یه پسر ۲۲ ۲۳ساله دست به خانم شصت و خورده سال و گر ...

اه این دیگه واقعا چندشه

واقعا ها

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

آفرین اینم هست ! همه میگن وای مرده تنها موند براش زن پیدا کنید گناه داره . اونوقت اگه زن باشه براش ت ...

به این پررنگی که شما میگی مال خیلی قدیمه

لااقل اطراف من این طور نیست

بین چهر های معروف هم

بمحض طلاق یا فوت همسر

خانمه ازدواج میکنه

جامعه هم پذیرفته

مگه چند صد سال پیشه؟

ضمنا معمولا خانمها بخاطر پول جذب مرد سن بالا میشن

و اگر خانم هم پولدار باشه

براش اتفاق میفته

الان متاسفانه ملاک پول شده بین بسیاری

به این پررنگی که شما میگی مال خیلی قدیمهلااقل اطراف من این طور نیستبین چهر های معروف هم بمحض طلاق یا ...

اولا نگفتم اطراف من ! واقعا جامعه رو گفتم . و اینکه اون پررنگی رو اون خانوم گف . و خب قبول دارم برا مرد راحتتر و بهتره . برا خانوما نه !

اه این دیگه واقعا چندشه واقعا ها

فقط اونجاش که شب به شب باید دندون مصنوعیای عروس خانومو بذاره تو لیوان آب بذاره بالا سرش😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

فقط اونجاش که شب به شب باید دندون مصنوعیای عروس خانومو بذاره تو لیوان آب بذاره بالا سرش😂😂

چطور ی پسر23ساله ک تو اوج جوونیه میتونه ی زن60ساله رو تحمل کنه🥴🥴🥴🥴🤣🤕

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔