همیشه در حق زنها ظلم شده حتی ۲_۳ سال مرده کوچیک باشه هم باعث تعجب همه هست اونوقت مرد میره با ۲۰_۳۰ سال کوچیکتر ازدواج میکنه همه میگن نازی چه زوج زیبایی😑 یکی اینجا بود ۲۰ سال از شوهرش کوچیکتر بود نظر سنجی گذاشته بود به هم میایم یا نه منم گفتم اصلا نمیاید مرده خیلی پیره برا دختره همه پریدن بهم که خیلیم خوبه عشق از چشمای مرده معلومه! چرا اینطوری میگی گفتم اون چیزی که از مردی که میره زنی انقد کوچیکتر میگیره میریزه یه چیز دیگست نه عشق
حالا تازگیا میگن مرد هر چی سن بالاتر پخته تر! نه عزیزم اینا گرگ بارون دیده هستن که هر کار خواستن کردن حالا دست گذاشتن رو یه زن کوچیک تا تو مشتشون بگیرنش
بخاطر عزت و... خانما نمیتونن شاهد دیدن اینکه یه خانم با یکی کوچکتر ازخودش باشه برا آقایون اینجور مسا ...
هیچ ربطی نداشت ! بتید گف بخاطر اینه که زنا خودشون علیه خودشونن . ولی مردا نه حیادت دارن نه ازین حسا !! اتفاقا میگن دمش گرم ک تونس . اونوقت زنا هزااااارتا چی پشت سر اون زن میگن !
جامعه متشکل از شخص تو نیس که !! اینا چیزاییه ک تو جامعه رواج داره
اره معلومه که همه چی هست خود من یه پسر17ساله ول کن من نبود جوری ریدم بهش خودش وجمع کرد درعوض یه دوست دارم همسن خودم فقط توکار پسرای کم سن 20ساله و۱۸سالست ادما مثل هم نیستن شخصیتشون
تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤