2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه در حق زنها ظلم شده حتی ۲_۳ سال مرده کوچیک باشه هم باعث تعجب همه هست اونوقت مرد میره با ۲۰_۳۰ سال کوچیکتر ازدواج میکنه همه میگن نازی چه زوج زیبایی😑 یکی اینجا بود ۲۰ سال از شوهرش کوچیکتر بود نظر سنجی گذاشته بود به هم میایم یا نه منم گفتم اصلا نمیاید مرده خیلی پیره برا دختره همه پریدن بهم که خیلیم خوبه عشق از چشمای مرده معلومه! چرا اینطوری میگی گفتم اون چیزی که از مردی که میره زنی انقد کوچیکتر میگیره میریزه یه چیز دیگست نه عشق

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
جنسیتی نگا نکنید چیه ! کافیه یه زن از شوهرش چند سال بزرگتر باشه . ببینی چقد تیکه بارونش میکنن . ولی ...

اطراف شما احمقنخب این دلیل نیست همه اینطور باشن

اطراف ما اتفایا مرد سن بالا با دختر جوون خیلی زشت و ناپسند تره

بخاطر عزت و...

خانما نمیتونن شاهد دیدن اینکه یه خانم با یکی کوچکتر ازخودش باشه

برا آقایون اینجور مسائل حتی بین خودشون هم معنی و مفهومی ندارم

ارزش خانما باعث شده این عمل عنفور و... باشه

تو فامیل ما یه مرد زنش بمیره دوباره ازدواج کنه عیب نیست ولی برعکسشو عیب میدونن😑😐😐😐

آفرین اینم هست ! همه میگن وای مرده تنها موند براش زن پیدا کنید گناه داره . اونوقت اگه زن باشه براش تابو هست . همه چی عیبه

حالا تازگیا میگن مرد هر چی سن بالاتر پخته تر! نه عزیزم اینا گرگ بارون دیده هستن که هر کار خواستن کردن حالا دست گذاشتن رو یه زن کوچیک تا تو مشتشون بگیرنش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بخاطر عزت و... خانما نمیتونن شاهد دیدن اینکه یه خانم با یکی کوچکتر ازخودش باشه برا آقایون اینجور مسا ...

هیچ ربطی نداشت ! بتید گف بخاطر اینه که زنا خودشون علیه خودشونن . ولی مردا نه حیادت دارن نه ازین حسا !! اتفاقا میگن دمش گرم ک تونس . اونوقت زنا هزااااارتا چی پشت سر اون زن میگن !

جامعه متشکل از شخص تو نیس که !! اینا چیزاییه ک تو جامعه رواج داره

اره معلومه که همه چی هست خود من یه پسر17ساله ول کن من نبود جوری ریدم بهش خودش وجمع کرد درعوض یه دوست دارم همسن خودم فقط توکار پسرای کم سن 20ساله و۱۸سالست ادما مثل هم نیستن شخصیتشون

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤