2777
2789
اتفاقا الان اومدم تو اتاق دخترام اومد دنبالم گفت خوابم نمیبره گفتم چه بهتر کسی که فقط تو گوشی داره ب ...

عزیزم عب نداره بذار کنار توروخدا محض بچت برو الان پیشش بخاب دلگرم میشه.. اینطور عادتش میدی دیگه..

حالا ک خودش اومده پیشت دیگه پسش نزن برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقدر شوهرت خوبه این کارو نکن دیگه باهاش یهو عادت میکنه و دیگه بهت چیزی نمیگه.. جدا نکن عزیزم

ن عزیزم نمیکنم دیگ عاقل شدم😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

قبلا جدا نمیکردم ولی دیگه خیلی وقتا قهر هم نباشم دوست دارم تنها بخوابم اکثرا جدا میخوابم اینحوری با ...

ای بابا دیگه عادت کردید چ اشتباه بدی 🥺

ینی شما تو ی اتاق دیگه اونم اتاق دیگه؟

خب عزیزم پس رابطتون چی کم هست؟ اینطور خیلی بده وای من ک نمیپسندم ینی شما تو ی اتاق دیگه اونم اتاق دی ...

تو یه اتاق هستیم من روی تخت می خوابم اون عادت داره روی زمین بخوابه. برای رابطه هم مشکلی نداریم

مگه شما تموم طول شب رابطه دارید ؟؟؟؟ نهایت یه نیم ساعت هست

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

اولش برام سخت بود ولی حالا زیاد جدا میخوابیم شوهرم آدم سرده براش این چیزها مهم نیست

اخی عزیزم مگه در هفته چند بار رابطه دارید

خب خودش تلاش کن گرمش کن ..

ینی ازاول اینطور بودم. ؟

باشه عزیزم 🥺چقدر تو زندگی مشترک باید غرور رو گذاشت کنار

اصلا تباید داشت من شوهرم روزااول غرور داشتیم تاپای طلاق هم رفتیم ولی برگشتیم بهم غرورمونو صفررررکردیم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من کلا تا زمانی که خونه بابام بودم کنار خواهرم میخوابیدم چون از تنهایی خوابیدن میترسیدم ولی یه بالشت ...

پرنسس ینی چی

عزیزم زندگی مشترک دیگه باید پیش هم خابید

ولی خب همین ک جدا میخابید ب فاصله دیگه خوبه خب

فعلا ک جدا کردیم جای خوابمون البته اون جدا کرده خودش بعداز دوسه روز میاد سرجاش مبخابه

خودت برو غرورت بذار کنار برو پیشش بگو بیا سرجات بخاب من خابم نمیبره برو عزیزم