2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا تا زمانی که خونه بابام بودم کنار خواهرم میخوابیدم چون از تنهایی خوابیدن میترسیدم ولی یه بالشت میزاشتم وسطمون و کلا پتومم جدا بود از اینکه یکی کنارم نفس بکشه یا دستش بهم بوخوره یا نفسش بهم بوخوره تنفر داشتم. موقعی که ازدواج کردم خیلی خیلی خیلی اذیت شدم تا تونستم عادت کنم ،تو این سه چهار سال ازدواجم یه بار بد دعوا کردیم من یک ماه جامو جدا کردم چون شوهرم پرنسس تشریف داشت و مجبور بودم بهش درس عبرت بدم ، ولی خب همون یک ماه باعث شد من دوباره به تنهایی خوابیدن عادت کنم ، یک سال از اون مدت قهرمون گذشته ولی خب واقعا بازم اذیت میشم کنارش میخوابم دلم نمیخواد بهم بوخوره یا پتومون مشترک باشه

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خودم به بهانه بچم که کوچیکه جدا میخوابم یعنی بچه وسطمونه والا خیلی راحتترم چی بود هی لنگ شو مینداخت روم خفه میشدم بدم میاد کسی نزدیکم باشه وقت خواب

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

فعلا ک جدا کردیم جای خوابمون البته اون جدا کرده

خودش بعداز دوسه روز میاد سرجاش مبخابه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ما کلا جدا می خوابیم. کنارش باشم خوابم نمی بره. هر دو عادت کردیم. از مشاور هم پرسیدم گفت مثل توافق ه ...

خب عزیزم پس رابطتون چی کم هست؟

اینطور خیلی بده وای من ک نمیپسندم

ینی شما تو ی اتاق دیگه اونم اتاق دیگه؟

بخدا اشتباه میکنی مرد احتیاج داره زنش پیشش بخابه