2777
2789
عنوان

وقتی با شوهراتون دعواتون میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 89 پست
از عصبانیت خندم میگیره تودلمم میگم این چ گو.... ه... یه دیگ بیشتر خندم میگیره اونم خوشش میاد دعوا ...

🥺وایی دختر چقدر دلم برات سوخت

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از عصبانیت خندم میگیره تودلمم میگم این چ گو.... ه... یه دیگ بیشتر خندم میگیره اونم خوشش میاد دعوا ...

مگه میشه تو اوجی ک دلش بیاد بزنتت ی مرد ک دستش رو زنش بلند کنه بعد شما عصبانی نشی ناراحت نشی

عزیزم بنظرم پای بچه اومد وسط دیگه درست میشه 😂اخه ما بچه نداریم خیلی مثل من حساسم

اهان اره بچه فرق میکنه یهویی یادت میره دعوا کردی دو دقه قبل

هرچقد بزرگتر میشی قد میکشی بیشتر عاشقت میشم ،عمرم رو عمرت مااااااادر

الکی میگی بخدا باور ندارم

بخدا جدی میگم 🤣🤣🤣اصلا کارمون ب قهر نکشیده ینی صرفا کتک بخورمم بخام قهرکنم نمیشه نمیزاره کتر از دو دقیقه میاد بغلم میکنه میگ ببخشید مقصر خودتی

من تورا چون جان خود میدانمت.....

میدونن مقصرن ولی بازم مرده میاد برا عذرخواهی

بله مثل آقایون که داخل سایت زنونه فعالیت دارند

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

با خنده تصورش کن وگرنه واقعا گناه ندارم اون در جوابم میگ پدر پدرمو سوختی کجات گناه داره

وقتی شوهرت میخواد بزنن تو رو و دوباره تو ب خودش پناه میبری این ته گناه داشتنه

هیچ مردی حق نداره تحت هیچ شرایطی زن شو بزنه اونم زن مظلومی مث تو رو🥺

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

مگه میشه تو اوجی ک دلش بیاد بزنتت ی مرد ک دستش رو زنش بلند کنه بعد شما عصبانی نشی ناراحت نشی

چون عصبی میشم میخندم بعدش کوتاه میاد میشه خنده واقعی البته تو دلمم فوش میدم خنک میشم

وقتی شوهرت میخواد بزنن تو رو و دوباره تو ب خودش پناه میبری این ته گناه داشتنه هیچ مردی حق نداره تحت ...

عزیزم مرسی از حرفای قشنگت واقعا حق باتوه من جز خودش کسی رو ندارم اما از حق نگذریم ادم بی وجدانی نیس هیچ وقت نزاشت باناراحتی ازش بخوابم همیشه از دلم در اورده شاید بخاطر همینه اخرش ب خودش پناه میبرم