2777
2789

بنظرم طبق تجربه شخصیم.. مردا از زیادی کش دادن خوششون نمیاد که همش صفحه رو براش باز کنی..

و وقتی مرد عصبی میشه حرفای زور و خودخاهی یهو زیاد میزنه ک تو رو مقصر کنه اما خب بعد هم کوتاه میاد

من وقتی با شوهرم بحثم میشه بهش گفتم اگه مقصر بودی باید عذرخواهی کنی و اگه من ک من عذرخواهی میکنم..

و یادمه وقتی زیادی کش میدادم همیشه بحثمون طولانی میشد..

شما چی؟ چطور بحثتون میشه و اشتی میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا شروع کننده بحث وجنجالم همسرم سکوت میکنه سعی میکنه ارومم کنه خودم شروع میکنم خودم قهر میکنم اخرش اون میاد سمتم اشتی کنیم😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ماهم بستگی داره،،ولی همسرم وحشتناک مغروره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

کسی تو دعواهامون حق زورگویی و قلدری نداره

صحبت و بحث تا جایی ادامه پیدا میکنه که تمام نقاط تاریکش برای هر دو نفر روشن بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خانومام مگه بلدن عذرخواهی کنن😂

چرابلدنباشن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

من اتفاقا کش نمیدم حرف نمیزنم

اون میگه تو رو خدا حرف بزن کینه نساز

فقط بعضی وقتا خنده هیستریک میکنم وحشتناک عصبی میشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
میدونن مقصرن ولی بازم مرده میاد برا عذرخواهی

نه این کلی گویی هااصلاقضاوت عاقلانه ای نیست