2777
2789
عنوان

وقتی با شوهراتون دعواتون میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 91 پست

ما انقد گرفتار بچع و خونه زندگیم

دوتا فحش میدیم بعد اون میگه مثلا چی لازم داشتی میگم پیام میدم میگه اوکی

یادمون میره اصن دعوا کردیم

کینه ای و مغرور اصلا نیستیم اصلا

هرچقد بزرگتر میشی قد میکشی بیشتر عاشقت میشم ،عمرم رو عمرت مااااااادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مثلا میاد منو بزنه من ختدم میگیره اونم میخنده شوهرم ادم ترسناکیه هااا منم خنده عصبی دارم میخندم ...

وای عزیزوم چ ریلکس و باحالی ینی در اوج جدیت ک میخاد با عصبانیت تو رو بزنه ، تو میخندی؟

واقعا خصلت باحالی داری عزیزم،

مرسی عزیزم همچنین خودت قشنگم داریم زندگی میکنیم جنگ ک نیست تو این شرایطی ک همه ادما خسته ن دیگه جو خ ...

افرین به تو زن زندگی.. بله هرکسی باید قلق شوهرش دستش باشه و دیگه کاری کنه ک بحث شدت نگیره ک ارامش خراب بشه

فعلا خداروشکر حضوری بحث نکردیم،،، ولی تو پیام بحث میکردیم سکوت میکرد چند ساعت انلاین نمیشد تا اروم بشه،،، از اینکه ی موضوعی کش بدم و باعث بحث بشه متنفره برا همین سعی میکنم بحث پیش نیاد.

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

وای عزیزوم چ ریلکس و باحالی ینی در اوج جدیت ک میخاد با عصبانیت تو رو بزنه ، تو میخندی؟ واقعا خصلت با ...

از عصبانیت خندم میگیره تودلمم میگم این چ گو.... ه... یه دیگ بیشتر خندم میگیره اونم خوشش میاد دعوا تموم میشه

مثلا خیلی خیلی عصبیه کتک خوردنم حتمیه فرار میکنم تو اتاق درم میبندم بعد میگ درو میشکنم بیا بیرون زود میام بغلش میکنم و میگم ننننننننه گناه دارم

من تورا چون جان خود میدانمت.....

میگم حق با تو ست.. وسکوت میکنم.. اینقدر دلیل دارم که تو هر دوایی متهمش کنم منتها بسیار نفهمه وادم تف ...

بنظرم عزیزم مردا از عمد وقتی بحث میشه اگه زیاد غر و صدا بدی مرد اشتباهاتش گردن نمیگیره و خودشو میزنه نفهمی مال منم همین طور بود.. بخدا هرچی بهش میگفتم تازه بهم میگفت چقدر حرف میزنی و وارونه قطع میکرد

اما این کارو گذاشتم کنار و همون اولش ناراحتیم نشونش میدادم و حرفه هم با درستی میگفتم به حالت جدی بعد میکشیدم کنار و سرد و بی تفاوت رفتار میکردم.. خودش بعد میومد سمتم

میگم حق با تو ست.. وسکوت میکنم.. اینقدر دلیل دارم که تو هر دوایی متهمش کنم منتها بسیار نفهمه وادم تف ...

برا همین میگم شمام اینطور اذیت خودت میکنی یکم خودت بکش کنار هیچی نگو مثل قبل دیگه نباش باهاش و بحث و غرغر هم نکن بعد درست میشه

جلو همسرم وقتی عصبیه اروم هستم و با خونسردی جواب میدم مثل اب رو اتیشه اما منم دادو بیداد کنم کشش ...

افرین دقیقا مردا اکثرا از کش دادن و غرغر زن خوششون نمیاد

من با هر کی بحثم بشه منظورم ادمای نزدیک،باید راجع بهش حرف بزنیم چه اشتباه من باشه چه طرف مقابل ولی چون کسی درک نمیکنه ، اینا تو ذلم میمونه و تو دعواهای بعدی همینا هم بروز میکنه

⁦⁩⁦
چه من مقصر باشم چه شوهرم بایدشوهرم معذرت خواهی کنه

کار درستی نمیکنی شما. و اصلا سبک شما قبول ندارم

اینطور یهو شوهرت ازت خسته میشه

شما باید بهش بگی اگه من مقصر باشم من عذرخواهی میکنم و اگه شما تو عذرخواهی کن.. اینطور وقتی شمام مقصر باشی و ازش عذرخواهی کردی دلش گرم میشه

ما انقد گرفتار بچع و خونه زندگیم دوتا فحش میدیم بعد اون میگه مثلا چی لازم داشتی میگم پیام میدم میگه ...

عزیزم بنظرم پای بچه اومد وسط دیگه درست میشه 😂

اخه ما بچه نداریم خیلی مثل من حساسم