2777
2789
عنوان

وقتی با شوهراتون دعواتون میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 87 پست
امان از مغروری خیلی بده ینی بنظرم مقصر هم باشه غرورش اجازه نمیده بیاد جلو اره؟

بله

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزانه بحث و جدا اینقد زیاد ک خیلی بده

اره مثلا میاد منو بزنه من ختدم میگیره اونم میخنده شوهرم ادم ترسناکیه هااا منم خنده عصبی دارم میخندم اونم شل میکنه دعوا تموم میشه تازه بوسمم میکنه

من تورا چون جان خود میدانمت.....

من خیلی ریلکسم کلا سالی یبار دعوا میشه اونم ب ساعت نمیکشه چون من یهو ی چیزی یادم میاد شروع میکنم ب ت ...

عزیزدلم😘چقدر بی کینه و صافی افرین.. خداکنه شوهرت قدرت بدونه ک مهربونی

اره والا خانوما خیلی عاقلن وقتی مردشون هم تو مقصر هاشون پشیمون بشه و حرف زور نزنه و عذرخواهی کنه زن ...

هیییی من یکی خیلی داغون شدم به پاش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

عزیزدلم😘چقدر بی کینه و صافی افرین.. خداکنه شوهرت قدرت بدونه ک مهربونی

مرسی عزیزم همچنین خودت قشنگم داریم زندگی میکنیم جنگ ک نیست تو این شرایطی ک همه ادما خسته ن دیگه جو خونه حداقل باید اروم باشه

آره وقتی عصبانیه نباید کش بدیمن قبلاً کش میدادم هی حرفای بدتری میزد بعد من گریه می میگرفت بعد اون عص ...

افرین. . تو مواقع دعوا بنظرم حرفت اولش بزنی خیلی کوتاه و مختصر و درصورتی ک اون مقصر باشه دیگه هیچی نگی و به حالت ریلکس و نه اینکه کلا قهر هم کنی یا جات جدا کنی ازش.. ولی سرد و بی تفاوت رفتار کنی و حرف هم باهاش نزنی.. تا خودش دیگه میاد سمتت.. وگرنه غر غر و حرف زدن زیاد من امتحان کردم نتیجه عکس میده بدتر محل هم نمیده و توجه هم نمیکنه

چه من مقصر باشم چه شوهرم بایدشوهرم معذرت خواهی کنه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم