2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 80 پست
😂😂😂تا حالا از این زاویه ندیده بودم راست میگی از بس جو بعضی خانواده ها و جامعه رو این قضیه منفیه آ ...

عهد وز وزک میرزا که نیس😅

بیخیال بابا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂تا حالا از این زاویه ندیده بودم راست میگی از بس جو بعضی خانواده ها و جامعه رو این قضیه منفیه آ ...

منم تو نامزدی داشتم چند روز بعد از عقد و به خاطر این ماه بعد عروسی کردیم

من که مخالفم

دختر اگه حامله شه تو عقد بد میشه

اوایل ازدواج چه عقد و چه حد بعد عروسی میگن تا چند سال بچه دار نشید که اگه اون زندگی به طلاق کشید یه بچه بدبخت نشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اون شوهرته!شوهر شرعی و قانونی🦦عروسی فقط یه مراسم چرتهوالا من ۷ سال قبل همون عقد رابطه کامل داشتیم و ...

ایشالا خوشبخت ترین باشین در کنار هم

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ

جسارتا میتونم بپرسم چرا

تو دوران عقد متوجه نشدید همون موقع جدا بشید

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ

عزیزم درو از جونه شما خدا نیاره اون روزو ولی خیلی ریسکه یه آشنا داشتیم یه ماه قبل عروسی پسره طفلی سکته کرد مرد بعد چند هفته فهمیدن خانمش باردار بوده انقد نارحت شوهرش بود طفلی بچه روهم از دست داد یه سالی میشه هنوز به خودش نیومده طفلی

چجوری همسرت این مدت تحمل کرده؟ چیزی نمیگه؟

نه نمیگفت زیاد

من که مخالفمدختر اگه حامله شه تو عقد بد میشهاوایل ازدواج چه عقد و چه حد بعد عروسی میگن تا چند سال بچ ...

اگه دوران شناخت رو بذارن قبل از عقد دیگه بد نمیشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ایشالا خوشبخت ترین باشین در کنار هم

همچنین عزیزم ولی اگه میشناسیش و اهل زندگیه و دعوا و بحث جدی ندارید اذیتش نکن ادم بدون ازدواجم میتونه رابطه داشته باشه ازدواج میکنه که اون لذیت با شریک زندگیش تقسیم کنه