😂😂😂تا حالا از این زاویه ندیده بودم راست میگی از بس جو بعضی خانواده ها و جامعه رو این قضیه منفیه آ ...
عهد وز وزک میرزا که نیس😅
بیخیال بابا
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اوایل ازدواج چه عقد و چه حد بعد عروسی میگن تا چند سال بچه دار نشید که اگه اون زندگی به طلاق کشید یه بچه بدبخت نشه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
عزیزم درو از جونه شما خدا نیاره اون روزو ولی خیلی ریسکه یه آشنا داشتیم یه ماه قبل عروسی پسره طفلی سکته کرد مرد بعد چند هفته فهمیدن خانمش باردار بوده انقد نارحت شوهرش بود طفلی بچه روهم از دست داد یه سالی میشه هنوز به خودش نیومده طفلی
همچنین عزیزم ولی اگه میشناسیش و اهل زندگیه و دعوا و بحث جدی ندارید اذیتش نکن ادم بدون ازدواجم میتونه رابطه داشته باشه ازدواج میکنه که اون لذیت با شریک زندگیش تقسیم کنه