2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردارو چکار کنم چی بگم چی نگم؟؟پسرا هیچ وقت شروع کننده حرف نیستن همش توپ میندازن تو طرف تو تا خودت ش ...

کاملا خودت باش

شرایطت رو کامل بگو

ولی سعی کن شروع کننده طرف مقابل باشه و بتونی حرفاشو کامل بشنوی

اون خواست قبول میکنه و نخواست نه

و این قبول نکردنش قطعا به نفع توئه

مطمئن باش

چون معلوم میشه شرایط تورو نداشته

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اینها داخل قانون نیست از قانون صحبت کنکلا گفته خونه و درامد تمام 😂

اولا برو بخون دوباره سرچ کن

دوما

تو از خودت خونه داری؟ نه تو خونه داری؟

تو کدوم خونه کنیزیتو کنه طبقه بالا مامانت اینا.

برو شوهر کن بابا حالم از خاله بودنت بهم خورد

اییییش بوی همچین مردهایی از صد متری مشخصه

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

قانون میگه زن کنیزه مرد حق تحصیل ندارخ شغل نداره برای بیرون رفتن هم باید اجازه بگیره بعد موافق با ای ...

مگه الان همینطور نیست؟

مگه حق تحصیل و اشتغال و حضانت و طلاق و مسکن و.... همش برا مرد نیست؟ که همش اجرا میشه

البته اینور قانون هم ببین فقط زن وظیفه تمکین داره تامین مخارج تهیه مسکن گرفتن کلفت برای کارهای خونه و سیسمونی و جهاز همه بعهده مرده البته این قسمت قانون اجرا نمیشه😊

بر چه اساس و دلیل حق و حقوق داری ؟!دلیل بیار

دلیل و منطق از این واضح تر که پز نوع خلقت و آفرینشت رو میدی ادعای قوی بودن داری حق ارث دوبرابر دیه دوبرابر حق طلاق و بقیه حقوق رو داری با کدوم آیه و دلیل و منطقی فکر میکنی خدا تو رو از من بیشتر دوست داشته این همه امتیاز بهت داده حق منو خورده اونم خدایی که از همه کس و همه چیز عادل تره؟؟ اگه تفاوت آفرینش بین من و تو هست باعث شده برای برابر شدنمون حقوقمون هم متفاوت باشه کار کردن وظیفه تو باشه وظیفه من نباشه ارث و دیه یک دوم من فقط برای خودم باشه ارث و دیه دوبرابر تو هم برای خودت هم برای زن و بچت و هم برای خواهر و مادر بدبختت باشه که نود درصدتون همیشه حقشون رو خوردین

اولا برو بخون دوباره سرچ کندوما تو از خودت خونه داری؟ نه تو خونه داری؟تو کدوم خونه کنیزیتو کنه طبقه ...

برچی فشار میخوری تو که قانون رو قبول داشتی 😂

برو بخواب از وقت خوابت گذشته

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

شما دوستان اگه انقدر با زن گرفتن و تشکیل خانواده و مسئولیتاش مشکل دارین خب زن نگیرین کسی مجبورتون نکرده

یا برین بگردین یه زنی پیدا کنین که با نظرات شما مشکلی نداشته باشه

گریه نداره که

شما کلا تو باغ نیستیشب خوش

به سلامت

من با اندکی چت کردن متوجه سن فکری و حتی شناسنامه ای پایینِ طرف مقابلم میشم

و درباره شماهم همینطوره

و کاملا مشخصه اطلاعاتتون در حد یه سری جمله های از این ور و اونور شنیده شده اس

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مگه الان همینطور نیست؟مگه حق تحصیل و اشتغال و حضانت و طلاق و مسکن و.... همش برا مرد نیست؟ که همش اجر ...

مردا هم اون قسمت رو اجرا نمیکنن پس اون بخش مهریه و باید ها هم حذف میشه

دلیل و منطق از این واضح تر که پز نوع خلقت و آفرینشت رو میدی ادعای قوی بودن داری حق ارث دوبرابر دیه د ...

اینجا یه سوال هست تو با قوانین حال حاضر مشکل نداری!؟

من میگم حقوق بگیر ولی وظایف نصف نصف

مردا هم اون قسمت رو اجرا نمیکنن پس اون بخش مهریه و باید ها هم حذف میشه

مردها اجرا میکنن انگار تو ایران زندگی نمیکنی

روزانه هزاران تاپیک زده میشه تحت عنوان شوهرم نمیزاره برم خونه پدرم شوهرم نمیزاره درس بخونم شوهرم نمیزاره برم سرکار

جهاز و سیسمونی هم که میارن کارهای خونه و بچه هم انجام میدن

دیگه چی از جون زنها میخوای؟؟

مردها اجرا میکنن میخوای زنها هم اجرا کنن جهاز و سیسمونی نیارن بچه داری و خونه داری نکنن مجبور شی پول پرستار و کلفت بدی؟

اینجا یه سوال هست تو با قوانین حال حاضر مشکل نداری!؟من میگم حقوق بگیر ولی وظایف نصف نصف

کدوم قوانین؟

حقوق میگیرم وظایف هم نصف نصف خواهد شد موقعش هم برسه اگه واقعا به درآمدم نیاز باشه درآمدم وارد زندگی خواهد شد نه که با چرتکه من گوشت خریدم تو باید برنج بخری پیش بره