2821
2789
عنوان

شوهرم گفت😑😑

864 بازدید | 43 پست

میخوام خواهرم با خالم و مامان اینا دعوت کنم

منم بهش گفتم صبر کن من امتحان دارم

تازه ۲ ماه ازدواج کردیم

بعد بهش گفتم کدبانویی می خواد که من وقت نمی کنم

بهم برگشت گفت تو از بی عرضگیته

واقعا ناراحت شدم

الان دوباره بهم گفت که توام همش قهر میکنی

واقعا این بنظرم اسمش ناراحت شدنه ن قهر کردن.

اینو گفتو بعدش هم گفت الان از آشپزخونه عکس میگیرم برای مامانم میفرستم که بهم ریختست

اخه ب ادم باید چیی گفت؟؟

ناراحت شدم از پیشش رفتم اونطرف

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دشمن خامگی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

واقعا حق داری ناراحت بشی!حرفش خیلی بده!چندسالشه شوهرت؟

بگو اولا که ما تازه ازدواج کردیم،الان بقیه باید مارو دعوت کنن نه ما بقیه رو!

دوما مگه نمیدونستی که من درس میخونم ،باید برای درس خوندنم وقت بذارم!حالا که عروسی کردیم ایراد میگیری؟

سوم بگو کارت خیلی زشت و بچه گانه س که بخوای چوقولی منو پیش مامانت کنی؟مگه بچه دوساله ای؟اگه آنقدر بچه ای بیخود کردی زن گرفتی!!!یعنی چی عکس بگیرم به مامانم نشون بدم؟!خوبه منم اگر تو یه کاری انجام ندادی یا چیزی برام نخریدی برم جار بزنم؟

چهارما از الان با این آدم محکم برخورد کن وگرنه در آینده خیلی باهاش چالش داری!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....