2821
2789
عنوان

شوهرم گفت😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 43 پست
اره دقیقا😭😭سکوت منو به قهر ربط میده

بآید باهاش حرف بزنی،تازه ازدواج کردید خیلی طول میکشه تا قلق همدیگه دستتون بیاد،اینو بدون هرچی بیشتر باهم صحبت کنید مشکلاتتون کمتر میشه و زندگیتون زودتر به ثبات و آرامش میرسه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بآید باهاش حرف بزنی،تازه ازدواج کردید خیلی طول میکشه تا قلق همدیگه دستتون بیاد،اینو بدون هرچی بیشتر ...

ی وقتایی بهش میگم بیا حرفربزنیم

میگ نه خسته شدم

منم بهش میگم مگه چیکار کردم اصلا با هم حرف زدیم که میگی خسته شدم؟

بعد دوباره عصبی میشه

اخه والا ما با هم حرفی نمیزنم

وقتیم می اد خونه سرش تو گوشیه مثل الان که عیم خیالش نیست با این حرفش ناراحتم کرده

دیگ هیچیمیره پایین همینو کف دست مامانش میزارهمنم دیگ نمی تونم حرفی بزنم

از الان رو بدی تا آخر همونجوری پیش میره و فکر میکنه کارش درستع بگو من مگه با خونه مامانت کار دارم چه شکلی اون به خونه من کار داشته باشه اگه مادرشوهرت دخالت میکنه اصلا نباید میرفتی اونجا زندگی کنی

ی وقتایی بهش میگم بیا حرفربزنیممیگ نه خسته شدممنم بهش میگم مگه چیکار کردم اصلا با هم حرف زدیم که میگ ...

میدونم،مردا همیشه از حرف زدن فراری هستن،ولی سعی کن یه وقتی که حالش خوبه و سرحال حرفاتو با زبون خوش بگی،آنقدر تو گوشش بخون تا کامل یاد بگیره ،بالاخره باید یه جوری تو یه موقعیتی حرفاتو بگی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....