2821
2789
عنوان

شوهرم گفت😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 43 پست
واقعا حق داری ناراحت بشی!حرفش خیلی بده!چندسالشه شوهرت؟بگو اولا که ما تازه ازدواج کردیم،الان بقیه بای ...

خیلی اذیت میشم واقعا

هیچی بهش نمیگم

اونم میگ همش قهری

بجا اینکه بگه من اشتباه کردم طلبکارم هست

شما اگر بودی چیکار میکردی

کاری نمیکردم میرفتم تو اتاق یا فیلم میدیدم ،،یعنی جر وبحث فایده نداره شمام که تازه ازدواج کردی و با مادرشوهرت تو یه خونه ایی باهاش بحث نکن

گناه من سادگی بود .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان من بهش چی بگم

حرفای اولشو کاری ندارم

ولی راجع به اینکه گفت عکس میکیرم میفرستم

بگو میخوای رفتارهای خاله زنکی انجام بدی و زندگیمونو خراب کنی یا قراره با هم زندگی کنیم و عیب عای همو بپوشونیم بگو تا تکلیف منم مشخص باشه

بله خیلی وقتا خونه مرتب نیس حالم خوب نیست کار داشتم خب شما کمک کن چه اشکالی داره؟!

همونطور که گاهی تو پول کم میاری اعصاب نداری من بلید بسازم باهات

چون ما کنار همیم نه مقابل هم!!!!!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی اذیت میشم واقعا هیچی بهش نمیگماونم میگ همش قهریبجا اینکه بگه من اشتباه کردم طلبکارم هست

به جای اینکه سکوت کنی باهاش حرف بزن،متوجه بشه از چی ناراحتی!! چیزایی که تو پست قبلی گفتم بهش بگو!!

باید بفهمه زندگی مشترک حریم داره،نباید تا چیزی میشه به مادرش گله کنه یا بخواد شما رو ضایع کنه،باید یاد بگیره

اگه فقط سکوت کنی بهت میگه همش قهری،متوجه اشتباهش هم نمیشه . بازم تکرار میکنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

من وقتی ازدواج کردم، به همسرم گفتم منم خونه بابام دست به سیاه سفید نمیزدم ،تو هم هیچ کاری نمیکردی همه چی آماده میکردن ولی الان دیگه نمیتونیم به مامانامون بگیم کاری برامون انجام بدن خونه خودمونه خودمون باید دست به کار بشیم هر کی هم یه کاری باید انجام بده همش گردن یه نفر نباشه که یکی خسته بشه یکی دیگه هم طلبکار ، خلاصه گوشی دستش بده