2777
2789

شب قبلش برای اون یکی گذاشتم لمینت پاش ۱۰۰ تومن گرفتم بخدا دو ساعت بیشتر هم پاش بودم

اینم امشب اومد گفت برای دستم بزن خواستم بگم ۱۲۰ که دیدم اخرش گفت من مدلت شدم تو هم بعدا وسیله هامو اوردم مدل من بشو

دیگه چیزی نتونستم بگم والا

شاید بالای سه ساعت براش وقت گذاشتم این همه لمینت بود

خیلی ناراحتم

اخه مگر دیشب ندید که اون یکی پول داد

رومم نمیشه چیزی بگم

و نیاز شدیدی به پول دارم تاپیک های قبلم هست

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

بچه ها وسیله ناخن گرفتم۱۵ میلیون با قسط هنوز پولشو ندادم

اگر هم توی خوابگاه شروع نکنم پس از کجا شروع کنم برای ناخون کاری

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع میگفتی نه من مدل نمیخوام،کار بکنم هزینه میگیرم

تو کارت تعارف نداشته باش

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

از این به بعد قبل انجام کار سر قسمت توافق کن باهاشون.

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

همون اول باید قبول نمیکردی

چه میدونستم منظورش از مدل اینه پول نده

از دانشگاه خسته و کوفته برگشتم اصلا به ذهنم نمیرسید

خب بگو

بگو فلان قدر پول مواد دادم

از این به بعد اول بگو هزینش انقدره، برام واریز کن انجام بدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊