2777
2789
عنوان

پدر و مادری دیدین اینجوری باشن

94 بازدید | 10 پست

دور وبرتون پدرومادری دیدین که اصلا بچه یا بچه هاشون رو نخوان.یعنی اصلا بچه شب میره بیرون براشون مهم نباشه یا مرگ و زندگی بچه هاتون براشون اهمیتی نداشته باشه.چجوری بودن تعریف کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان خودم

عمل سخت داشتم ب خودش زحمت نداد بیاد بیمارستان

اون ب جهنم ب خودش زحمت نداد پسر ۲ ساله و دختر ۹ ماهمو نگه داره ک من برم عمل

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیخیال دیدم ولی اینکه خدایی نکرده بچه بمیره براشون مهم نباشه ندیدم یکی در همسایگیمون هست بچههاشوبفرسته جایی حالا استخر بفرسته باشگاه بفرسته هرجا بفرسته پیگیر نمیشه دیر بیان زود بیان

حتی بپرسی بگی دیر نکردن به نظرت بچهها

خونسرد میگه میان

مامان خودمعمل سخت داشتم ب خودش زحمت نداد بیاد بیمارستاناون ب جهنم ب خودش زحمت نداد پسر ۲ ساله و دختر ...

مثلا اگه خوابگاه باشی دانشگاه باشی تنها باشی خیلی وقت باشه خونه نرفته باشی یه شهر غریب بعد اصلا در تمام طول سال حتی زنگ نزنه ببینه زنده ای یا مرده.یا حتی از دانشگاه بهش زنگ بزنم بگم بچه ت تصادف کرده بیمارستانه حتی نگران نشه که مردی یا زنده ای .در این حد

مثلا اگه خوابگاه باشی دانشگاه باشی تنها باشی خیلی وقت باشه خونه نرفته باشی یه شهر غریب بعد اصلا در ت ...

از خداش بود دانشگاه دور باشم

دو سال باخواهرم رفتن شهر دیگه ی زنگ ب من نزد

پام شکست نفهمید

زایمان کر م رفتم خونش گفت نمیتونم نگهت دارم خواهرت و بچش اذیت میشن

ی سری خونشون بودم شرایط بدی داشتم پسرمم کتفش دررفته بود شوهرمم نبود دخترمم نوزاد بود خودم وضع بدی داشتم بابام گفت بمون خونمون مامانم گفت تو حرف نزن خونه خودش راحت تره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از خداش بود دانشگاه دور باشمدو سال باخواهرم رفتن شهر دیگه ی زنگ ب من نزدپام شکست نفهمیدزایمان کر م ر ...

متاسفم واقعا بخاطر شرایط سختت.یه زن وقتی یه مادر خوب نداشته باشه نصف عمرشو باید بجنگه برای جای خالی محبتی که دریافت نکرد.

متاسفم واقعا بخاطر شرایط سختت.یه زن وقتی یه مادر خوب نداشته باشه نصف عمرشو باید بجنگه برای جای خالی ...

ن گلم دنبال محبت نیستم من پذیرفتم و دوری کردم

وقتی مهم نیستم مهم نیست برام

دوست داشتی بگو چحورین

سه روز رفتم کاروان پیاده حرم امام رضا حتی یبارم زنگ نزد

هر وقت با بچها میرم اردو و شب میرسیم مدرسه بهش زنگ میزنم ک بیاین دنبالم میگن ولمون کن بگو مدیریت بیارتت دم خونه ما شب نمتونیم بیایم دنبالت و...