2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣مو نپیچیده دور گلوی یکی از قل هات ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

واقعا آدم تعجب میکنه که هنوز اینطور سبک فکر ها وجود داره.

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

وقتی فکرمیکنی فقط خودت قدرت باروری و زایش داری و قراره برای خاندان سلطنتی انگلیس ولیعهد بدنیا بیاری که تاج و تخت بی وارث نمونه همین میشه دیگه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بارداری اونم سه تا بعد انتظار داشتی بدون حالت تهوع و علائم فارغ بشی😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خدا رو شکر اولین باره کاربریتو میبینم پس من چشمت نکردم

این از من

بقیه بیان اعتراف کنن کی اسیو چشم زده🤣😂

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

الهی💝 به سلامتی

هر روز ذکر حرز صغیر امام جواد ع رو بخون ( کلا یه جمله ی : تووگوگل بنویسی متن حرز صغیر امام جواد علیه السلام میاد

یا نورُ یا برهانُ و ...

هر رکز ۴ قل یا حداقل فلق و ناس بخون

آیه الکرسی تا هو العلی العظیم