2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با تلاش و توکل به خدا آره

یعنی کلا گره مشکلات با قرآن باز میشه

خدا قرآن را به خاطر ما نازل کرده که ازش استفاده کنیم مشکلات مون رو حل کنیم ولی متاسفانه اکثر ماها فقط قرآن رو می بوسیم میزاریم کنار

میدونید خدا توی قرآن گفته در قرآن برای مومنان شفا و رحمت هست یعنی انسان با قرآن می تونی به خود و زندگیش شفا بده راه نجات پیدا کنه

حالا تو میگی حقوقم کمه درآمدم که ثابته پس راه نجاتی با واقعه برای خود نمی بینی درحالی که سوره یس واقع و توکل به خدا و تلاش یه روزی یه راهی جلوی رویت باز میکنه که با همین حقوق صاحب خونه میشی

مثلاً اونجایی که کار می کنی یه پاداش میگیری یا اصلا خدا یه کاری میکنه که به وام با چیزی بهانه بشه تا خونه دار بشی

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

ختم واقعه که از دوشنبه اول ماه قمری شروع میشه

رو شروع کنید

روز اول یک واقعه

روز دوم دو واقعه

روز سوم سه واقعه

الی روز چهاردهم ۱۴ واقعه بخونید

یه دعایی هم داره بعد از خواندن سوره بخونید

این ختم خوبه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد