2777
2789
اره گگنگرانم صبح بی بی زدم منفی بوده داغون شدم

نگران نباش قشنگم ،دلتو به خدا بسپر از امام رضا آرامش بخواه،معمولا برا اکثریت بار دوم انتقال مثبت میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم گ اخه خیلیا مثبت میشن منم نه بلاست میشه دیگه علاییم با منفی ام یکیه اعصابم خورد دشه

نباید مقایسه کنی این استرسها برا جنینها خوب نیس،منم بار اول و دوم هیچ علائمی نداشتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره نمیدونم چرا منفی شد یا بی بی چک مشکل داشت یا اثر داروها بود

کلا فکر کنم بی بی چک مطمئن نیست برای این مسئله..من سری اول که منفی بودم روز هفت بی بی چک زدم هاله انداخت در حالی که منفی بودم و بعد خیلی خورد توی ذوقم که منفی بود همون آزمایش خون بهتره برای متوجه شدن

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

چی بگم برام دعا کن خیلی با تو انتقال ۸تا جنینم رفته

حتما عزیزم برات نادعلی میخونم توام بخون آرومت میکنه😘خیلی دیر میگذره این روزها میدونم

ارههه میدونممم خیلی سخته خدابرا کسی نخاد

اره واقعا انشالله مثبته من دلم روشنه

چی بگم برام دعا کن خیلی با تو انتقال ۸تا جنینم رفته

امیدوارم بحق امام رضا گه خوشحال بشی و خیلی زود مادر بشی عزیزم ولی حتی اینم اگر نشد امیدت از دست نده حتما دعا گو هستیم

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

کلا فکر کنم بی بی چک مطمئن نیست برای این مسئله..من سری اول که منفی بودم روز هفت بی بی چک زدم هاله ان ...

اره دقیقا

عزیزم من تورو یادمه قبلا باهم حرف زده بودیم،راجع به تاپیک قبلیت بگم که من روز شونزده انتقال بی بی زد ...

هزینش چقدره؟،سی وشش سالمه وهشت ماه اقدامم خبری نیست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

مررسی عزیز دلم خدا به دلت نگاه کنه برام خودمم هروز نادعلی میکنم ایشالله خدا حاجت داتو بده مهربون ❤ ...

فداشتم هرموقع دلت گرفت خواستی حرف بزنی بگو