2777
2789

خدا به دخترعموهام چهره بابای پولدار بابای خوب شوهر خوب از همه لحاظ اندام شانس همه چی داده همشونم صحبح و سلامتن

بعد به من نه چهره نه اندام نه شانس بچگیمون نوجوونیمون با تحقیرای بابام گذشت نه به من نه مامانم پول نمیداد همه مشخرمون میکردن پوششمونو

جاری اجیم مانتو کهنه اشو داده بود من بپوشم من گفتم نمیخوام برگردون به خودش اونم برگشته بود کفته بود بره مانتو قرمزشو بپوشه( عید بود یه مانتو قرمز مامانم هریده بود برام اونو زیاد میپوشیدم اونو مسخره کرد که فقط اونو دارم)

خواهرمم مثل سرنوشت منو داره

بدتر از همه اینکه خدا مارو بین پولدارا انداخته که ببینیم و حسرت بخوریم.

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

تازه یتدم رف بگم یه بیماری هم به من داده که بچه دار شدنمم خرج خواهد داشت با دارو و کلی درمان🙂🙂🙂🙂یعنی سالمم نیستم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت اینجا میگن وایسید یکم زندگیتون به سر و سامون برسه بعد بچه دار شید میگن اومدیمو تا اخررر عمررر پولدار نشدیم مادر هم نشیم؟؟ چون پول ندارم خودمو از مادر شدن محروم کنم؟؟ بعد ۳ تا میاره تا حسابی از محرومیت دربیاد

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
جاریش چقدر ندید و پدیدهمن خودم وقتی یه لباس و خیلی دوست داشته باشمهمش اونو میپوشم حتی اگر ده دست داش ...

تازه اون موقع من ۱۵ ۱۶ سالم بود بچه بودم انقد دلم شکست گفتم من تکراری خودمو میپوشم کهنه تورونمیپوشم