2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا همه چی میده به بعضیا هیچی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 48 پست
تازه اون موقع من ۱۵ ۱۶ سالم بود بچه بودم انقد دلم شکست گفتم من تکراری خودمو میپوشم کهنه تورونمیپوشم

باباها اغلب چیزی نمبخرن

جاریش حتما از ایناس که شوهرش پول میده

همه چی میخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونتبخدا همینه اخهبعد بچه های همین خودخواه ها بعدها میان تاپیک میزنن چرا ما اینطوری بقیه اونطوریوا ...

من هزاااران بار گفتم اینو

بابا تا دلدار نشدید بچه دار نشید بعد میان میگن ما مستجر تو خونه 80متری 4 تا بچه داریم خیلیم خوبه میخوایم 5 بیاریم

اومدیم و پولدار نشدیم و یا داریم تلاش میکنیم و ...

خب بچه رو با کلی قناعت حسرت بزرگ کردن خوبه؟!

بله دور دنیا رو گشته .ولی اینجوری راحتتر شد براش.

😢😔خوشبحالشون والا چیکار کردن برا خدا اینجوری هواسونو داره

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دیدین میگن هر چی سنگه جلو پای لنگه پول پول میاره . واقعا همینه. طرف نون نداره بخوره بچه اش نا اهل می ...

منم نمیغهمم واقعا

به مامانم دیشب گفتم چرا خدا به ما هیچی نداده میگه اینجوری نگو ناراحت میشم ناشکر نباش

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من هزاااران بار گفتم اینوبابا تا دلدار نشدید بچه دار نشید بعد میان میگن ما مستجر تو خونه 80متری 4 تا ...

مشکل اینجاست به یه بچه هم رضایت نمیدن 🤣🤣🤣🤣 حتی یکیشون گفت من نمیتونم ماشین برقی که پسرم میخواد رو براش بخرم ولی دارم بهش یه برادر دیگه هدیه میدم که خوشحال باشه گیلیلیلیلییییی 🤣🤣🤣🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕