2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تورو یادمه قبلا باهم حرف زده بودیم،راجع به تاپیک قبلیت بگم که من روز شونزده انتقال بی بی زدم منفی بود ،کاملا منفی دو روز بعدش آز دادم مثبت بود،انقد استرس نداشته باش سرتو گرم کن منو هم خبر کن وقتی جواب مثبت رو گرفتی😍چون خودم این راهو رفتم میدونم چقد سخته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
درد پریودی یادت هست داشتی یانه ؟!بعد حالت مثبت و منفیت عین هم بود

از درد پریودی چیزی توی ذهنم نیست که داشتم یا نه فردا صبح یه بی بی چک بزنید اگر مثبت باشه باید یه هاله خیلی کم بندازه اگر نبود هم امیدت رو از دست نده انشالله بعدی میشه برات عزیزم

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

از درد پریودی چیزی توی ذهنم نیست که داشتم یا نه فردا صبح یه بی بی چک بزنید اگر مثبت باشه باید یه هال ...

اره خیلی سخته مخصوصا علایمم مثل دفعه قبل دقیق

صبحم بی بی منفی بود کلا کلافه شدم

اره خیلی سخته مخصوصا علایمم مثل دفعه قبل دقیق صبحم بی بی منفی بود کلا کلافه شدم

اخه زود زدی دختر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم من تورو یادمه قبلا باهم حرف زده بودیم،راجع به تاپیک قبلیت بگم که من روز شونزده انتقال بی بی زد ...

چه جالب نمیدونستم پس اسی جان حرف من اشتباه بوده در مورد بی بی چک ...همون روز ۱۴ آزمایش بدهید امیدارم مثبت بشه براتون

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

چه جالب نمیدونستم پس اسی جان حرف من اشتباه بوده در مورد بی بی چک ...همون روز ۱۴ آزمایش بدهید امیدار ...

اره نمیدونم چرا منفی شد یا بی بی چک مشکل داشت یا اثر داروها بود