2777
2789

افسرده شدم

کم بدبختی دارم اینم روش

بچه های کلاسمون باهام یهو بد شدن چند روز به خاطر فوت بابابزرگم نرفتم مدرسه

تو همون چند روز این عقده ای ها رو برگرداندند و مدیر بیسوادمون گرفته معدل و نمره های منو اشتباه وارد سامانه کرده همه فکر کردن پارتی بازی کردم

بماند افسرده شدم

انگیزه ای واسه درس ندارم

دو هفته پیش دعوا افتادن باهام موهامو کشیدن

مدیر هم از اونا دفاع کرد

بماند تو کل مدرسه شایعه پخش کردن همه چپ نگاه میکنن

توهین میکنن

مسخره میکنن

جوابمو نمیدن

حرف میزنن

امروز نرفتم مریض بودم فردا هم ۳ درس امتحان داشتیم زنگ زدم به یکی از بچه ها که فقط اون جوابمو میده گفت فردا دو تا امتحان لغو شده بچه ها تو گروه گفتن و خودشم امروز نرفته و درسارو بچه ها توی گروه گذاشتن

رفتم دیدم منو از گروه حذف کردن فقط بچه های کلاس تو گروه ن

من الان چیکار کنم ؟

گناه من چیه یه مشت مریض و تحمل کنم

ترو خدا راهنماییم کنین واقعا نمیتونم بیخیال باشم آخه نه که مشکلات تو زندگیم ندارم که بخوام این هارو تحمل کنم

چیکار کنم با این عقده ای هااا

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🫂😭💔🥲😩❤️🩹❤️🩹 مدرسه شماهم همین بود تحمل کردی یا چی ؟

من تازه مقطع اوز کردم فک کن از راهنمایی رفتم دبیرستان بعد من تو مدرسه ی قبلیم فقط خودم بودم که گرایش به هم جنس خودم باشه و این رو خوب میدونستم اومدم دبیرستان دیدم پر ددی و پیک می بیبی و اینجور چیزاست بعد پشمام ریخت نتونستم با کسی ارتباط برقرار کنم یکی از ددی ارتا ها روم کراش داشت بعد جواب رد دادم بهش اونم شروع کرد به لج بازی با من ولی بازم در عین حال روم کراش بود آروم آروم منم رو اون کراش شدم و حالا هم که دارم باهاش یواش یواش خوب میشم