2777
2789
عنوان

همه بیاید 🗣مدرسه ست یا تیمارستااانننن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 96 پست
اره اینم درسته

الان مدیر وظیفشه بیاد توضیح بده گ اشتباهی نمرات وارد کرده تا ایشونم تو مدرسه این مشکلات واسش پیش نیاد ولی خب وقتی قبول نمیکنه باید آموزش پرورش بگه

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مدیر وظیفشه بیاد توضیح بده گ اشتباهی نمرات وارد کرده تا ایشونم تو مدرسه این مشکلات واسش پیش نیا ...

اره

نه یه چارشم اینه که انقدررررررر به مدیر محش بده بعد اخراجت کنه کیف میده

آدم باید تلافی کنه ☺️

اینا باید از ته بسوزن

از فردا قیافه بگیر تنها چیزی که روش تمرکز میکنی درسه و نمرته تو نفر اول میشی میبینی افتادن به پات 🤣🤣

حتی اگر اول هم نشی بازم از خیلیاشون بیشتر میشی اینجاست که دیگه خود به خود ساکت میشن

من این تجربه رو داشتم

عزیزم تاپیک هاتو دیدم متوجه شدم نهمی

امسال رقابت برات خیلی تاثیر داره فقط تمرکزت رو درس باشه وقتی که بهترین رشته و مدرسه بیاری ناخودآگاه جواب محکمیه

وقت بزار تا سال بعد با آدمای خوبی بتونی دوست بشی ( مدرسه با مدرسه ادماش خیلی فرق میکنه ) رو مدرسه بعدیت سرمایه گذاری کن