2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4737 بازدید | 165 پست
حتما

ایجور مطمئن حرف نزن ازدواج مثل هندونه اس .تا نری زیر یه سقف نمیفهمی خیلی چیزا رو.فکر نکن فقط تو میفهمی.

انشالله که خوشبخت بشی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که میگی چشم چرونه برام مهم نیس پس دیگه چرا ناراحت میشی.اصلا از نوع مکالماتتون خوشم نیومد در شآن ز ...

چیکار کنم ؟ چشاشو در بیارم ؟ یا زبونشو ببرم؟

وقتی شعور نداره منم مثل خودش برخورد کردم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

مردا نسبت به لباس تحریک کننده زود تحریک میشن.چقد جلو خودشون و بگیرن

خیلی خیلی.

بله خوبه خانما هم رعایت کنن ولی دلیل نمیشه که

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ایجور مطمئن حرف نزن ازدواج مثل هندونه اس .تا نری زیر یه سقف نمیفهمی خیلی چیزا رو.فکر نکن فقط تو میفه ...

سنش کمه احتمالا هنوز نمی دونه ادما رو دیر و سخت میشه شناخت

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

مردا نسبت به لباس تحریک کننده زود تحریک میشن.چقد جلو خودشون و بگیرن

فک کن شوهر من چش چرونی کنه من برم جلو زن و دختر مردمو بگیرم بگم چرا همچین پوشیدید

مرد اگه درست باشه شرمش میاد نگاه کنه

سنش کمه احتمالا هنوز نمی دونه ادما رو دیر و سخت میشه شناخت

دقیقا.میگم شوهره من تا حالا بکبار ازین حرفا نزده بود بعده ۱۴ سال دیروز از خانم همکارش تعریف کرد تو دعوا😑

بعد تو چیکار میکنی ؟ واکنشت مهمه بگو تا راهنماییت کنم

کاری نمی کنم

دقیقا.میگم شوهره من تا حالا بکبار ازین حرفا نزده بود بعده ۱۴ سال دیروز از خانم همکارش تعریف کرد تو د ...

چی گفتی بهش واکنش شما چی بود

من از اول زندگی متوجه شدم ک اینطوریه کلی صبر کردم تلاش کردم درست بشه نشد

ازدواجمم سنتی بود قبلش هیچ شناختی ازش نداشتم خانواده ام حتی اجازه ندادن تا قبل عقد باهاش حرف بزنم البته خانواده ک ن عمه هام چون زودتر میخاستن منو از سر باز کنن

میشه بپرسم محیط کاری و همکاراشون و دوستاشون چطوری هستن؟ واقعا چطور رو داره به شما بگه این حرفا رو؟ چ ...

محیط مردونه اس قبلنا دوستای هیز وهول داشت ک باهاشون ب اجبار من قطع رابطه کرد اینو گفت دید ناراحت شدم هار هار خندید گفت چقد بی جنبه ای شوخی کردم حالا نمی گفتم من میدونم هیز و چش چرونه

قدیم دخترا مثل الان همه چیزشون و نمیریختن بیرون.مردا خبر نداشتن پشت چادر یا مانتوشون چیه.الان خودشون ...

الان دوران قدیم نیست

چادری نیست این دور زمونه

مردم اگه مرد باشه زن داشته باشه فکرش پیش زنشه نه دخترای دیگه

بستگی به ذات طرف داره

زنشم باید به خودش برسه تا مرد نره اینو اونو نگاه کنه

Trust no one